Κώστας Ασκούνης – «Προοπτική Ζωής»: Άφαντος ο δήμαρχος Καλλιθέας

0

Επί 4 ώρες στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο συζητούσαμε για τη Δίχρονη Προσχολική Αγωγή με τους εκπροσώπους Εκπαιδευτικών και Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων και ο Δήμαρχος είχε εξαφανιστεί.
Τόσο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, όσο και οι εκπρόσωποι των φορέων στις τοποθετήσεις τους κατήγγειλαν τη Διοίκηση του Δήμου για προχειρότητα και ανευθυνότητα, γιατί 50 μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δεν έχει ξεκαθαρίσει που θα φοιτήσουν τα νήπια και προνήπια της Καλλιθέας Αττικής.
Και ενώ το ΠΕΝ διαθέτει τις κατάλληλες αίθουσες για τη στέγαση των παιδιών, οι αρμόδιοι της Διοίκησης ξαναφέρνουν το θέμα των ΠΡΟΚΑΤ αιθουσών σε αύλειους χώρους σχολείων, καταστρέφοντας τους ελεύθερους χώρους που έχουν απομείνει στα Δημοτικά Σχολεία.
Μέχρι σήμερα απουσιάζει παντελώς ο προγραμματισμός για απόκτηση νέων χώρων και κατασκευή σύγχρονων Νηπιαγωγείων.
Όμως, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση του κ. Κάρναβου, ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ από τη συζήτηση του σοβαρού αυτού θέματος.
Πρόκειται για αντιδημοκρατική συμπεριφορά που προσβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και τους εκπροσώπους Εκπαιδευτικών και Γονέων που με μεγάλη αγωνία έθεσαν τους προβληματισμούς τους  για τις ΠΡΟΚΑΤ αίθουσες και περίμεναν μία απάντηση από τον Δήμαρχο.

Share.

Comments are closed.