Συγκέντρωση αρνητών του εμβολίου σε Σύνταγμα και Ομόνοια με σημαίες και λάβαρα, εικόνες της Παναγίας και χωρίς μάσκες

0

Στην Ομόνοια και το Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα της οι αρνητές των εμβολίων οι οποίοι διαμαρτύρονται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού που μέχρι στιγμής ισχύει για συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων που σχετίζονται με τον τομέα της υγείας.
Με σημαίες, λάβαρα και εικόνες της Παναγίας διαδηλώνουν στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ οι αποστάσεις μεταξύ των πολιτών είναι ανύπαρκτες και την ίδια ώρα ελάχιστοι είναι εκείνοι που φορούν μάσκες, παρά τον συνωστισμό.
«Η μετάλλαξη των Ελλήνων λέγεται ενότητα», έγραφε το ένα πανό, ένα άλλο: «Όχι, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό», ενώ άλλο έκανε λόγο για «ναζιστικά εμβόλια και τσιπάκια».

Την κινητοποίηση στην Ομόνοια αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας οργάνωσε το κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά» του καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη. Οι συγκεντρωμένοι της Ομόνοιας προχώρησαν και σε πορεία προς το Σύνταγμα
Θυμίζουμε ότι οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιείται, ενώ η χώρα βρίσκεται στη σκιά της μετάλλαξης Δέλτα και ο κορονοϊός «καλπάζει», καθώς σήμερα ανακοινώθηκαν 2.938 νέα κρούσματα.

Share.

Comments are closed.