Κώστας Ασκούνης – «Προοπτική Ζωής»: Κάρναβος – Ο δήμαρχος των προκάτ

0

Ενώ 3,5 χρόνια ο κ. Κάρναβος δεν έκανε τίποτα, τώρα τρέχει πανικόβλητος να τοποθετήσει ΠΡΟΚΑΤ Νηπιαγωγεία, σε λογικές «αρπα-κόλλα», ώστε το Σεπτέμβρη να στεγάσουν τα Νήπια.
Με την ανοργανωσιά και την προχειρότητα που τον διακρίνει, τοποθετεί Νηπιαγωγεία στη ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ των Δημοτικών Σχολείων της Καλλιθέας. Ειδικότερα, στα 5ο & 8ο Δημοτικά Σχολεία Καλλιθέας δημιουργεί συνθήκες γκέτο καταστρέφοντας μέχρι και χώρο πρασίνου, ενώ στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας αφαιρεί αίθουσες διδασκαλίας, όπως και σε άλλα Σχολεία.
Πρόκειται για «ανοσιουργήματα» τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με τα Νηπιαγωγεία του 21ου αιώνα και έχουν ξεσηκώσει τους Συλλόγους Δασκάλων, Γονέων & Κηδεμόνων, οι οποίοι με ομόφωνες αποφάσεις τους αντιδρούν στην υποβάθμιση της εκπαίδευσης των παιδιών τους.
Ο προγραμματισμός, ο σχεδιασμός, η ενημέρωση και η συνεργασία με τους φορείς είναι έννοιες άγνωστες για τον κ. Κάρναβο.
Προτείνουμε να ενοικιάσουν, ΤΩΡΑ, τις ελεύθερες αίθουσες του ΠΕΝ – ως προσωρινή και όχι μόνιμη λύση – και να ασχοληθούν σοβαρά για δημιουργία σύγχρονων και μόνιμων εγκαταστάσεων στους χώρους που τόσο εμείς, όσο και οι φορείς της εκπαίδευσης έχουμε προτείνει.
Άλλωστε, ο Νόμος επιβάλλει σε 4 χρόνια να έχει ΜΟΝΙΜΕΣ σύγχρονες εγκαταστάσεις Νηπιαγωγείων, κάτι που έπρεπε να κάνουν από το 2018 όταν ψηφίστηκε ο Νόμος, αλλά ο κ. Κάρναβος είχε άλλες προτεραιότητες

Share.

Comments are closed.