Ολυμπιακός: Στο γήπεδο θα εισέρχονται μόνο οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει – Διευκρίνιση για τα διαρκείας

0

Ο Ολυμπιακός γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που ανακοίνωσε τις προθέσεις της σχετικά με την είσοδο οπαδών στο γήπεδό της και τα μέτρα κατά του κορονοϊού κατά τη νέα σεζόν.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ του Πειραιά, μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορονοϊού, καθώς και όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν θα μπορούν να δώσουν το παρών στους αγώνες της ομάδας τους.
Η ανακοίνωση αυτή του Ολυμπιακού επιβεβαιώνει τις ενδείξεις, που υπήρχαν ήδη από την πλευρά του υφυπουργείου για τα κριτήρια εισόδου στα γήπεδα και την ίδια στιγμή προσθέτει στη συζήτηση των τελευταίων ημερών, ακόμα ένα προνόμιο για τους εμβολιασμένους.
Ταυτόχρονα, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι άπαντες στις τάξεις του εμβολιάστηκαν με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

  • Πλήρως εμβολιασμένοι
  • Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Παρατηρήσεις:
Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.
Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Αγαπητοί μας φίλαθλοι,
όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.
Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
».

Διευκρίνιση για τα διαρκείας
Λίγη ώρα αργότερα, ο Ολυμπιακός εξέδωσε μια ακόμα ανακοίνωση στην οποία τονίζει:
«Αναμένοντας τις άμεσες αποφάσεις των αρχών, στις αρχές της εβδομάδας, η εκκίνηση διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας δεν θα γίνει τη Δευτέρα 28/7 αλλά τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση για τις ημέρες και τον τρόπο διάθεσης
».

Share.

Comments are closed.