Ο Λευτέρης Πετρούνιας με εξαιρετική εμφάνιση συγκέντρωσε 15.500 βαθμούς και έτσι πήρε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2021. Παράλληλα, πήρε και το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.
Ο 31χρονος αθλητής και ο προπονητής του, Δημήτρης Ράπτης, κατάλαβαν με την προσγείωσή του κιόλας ότι τα κατάφεραν και το πανηγύρισαν δεόντως, ενώ όλοι οι συναθλητές του τον συνεχάρησαν για την εξαιρετική εμφάνιση και την πρόκριση στο Τόκιο.
Η αγωνία ήταν μεγάλη για τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή, καθώς για να κατακτήσει το πολυπόθητο εισιτήριο ήταν υποχρεωμένος να πάρει βαθμολογία 15.334 β. και πάνω, προκειμένου να ξεπεράσει στην ειδική προ-Ολυμπιακή κατάταξη των κρίκων τον Λιου Γιανγκ.
Η βαθμολογία του τελικού των κρίκων στο Παγκόσμιο της Ντόχα
Έχουν περάσει επτά χρόνια από τη θέσπιση της δίχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο Νηπιαγωγείο (Ν. 4521,…
Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Δ.Ο.Ε.) στην τελευταία συνεδρίασή του συζήτησε, για μια ακόμη…
Με ανακοίνωσή του ο αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ), με την παράταξη…
Η σχέση μας με τα μαθήματα της εκπαίδευσης είναι κάπως ιδιότυπη. Είναι μια σχέση θεσμική,…
Καθοριστική για τον άνθρωπο μπορεί να αποδειχθεί μια νέα ανακάλυψη που έκαναν επιστήμονες σχετικά με…
Η Κίνηση Προοδευτικοί Πολίτες για την Ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας στα πλαίσια του 33ου Money Show, διοργάνωσε…