Γιάννης Σγουρός: Ο Γιώργος Πατούλης ετράπη σε άτακτη φυγή ακυρώνοντας τη συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ. Αττικής

0

«Επίθεση κατά μέτωπο» εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, Γιάννης Σγουρός, κατά του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με αφορμή την ακύρωση της χθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία θα έμπαινε θέμα για την ανάκλησης της απόφασης του σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών των εργαζομένων, για ανάδειξη εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ. Σγουρού
«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για την Περιφέρεια Αττικής. Ο κ. Πατούλης επέλεξε να μην παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου –όπως και τα «συμπληρώματά του»- που ζήτησε η Παράταξή μας και άλλες έξι Παρατάξεις της αντιπολίτευσης ώστε να ακυρωθεί η αντιδημοκρατική απόφασή του να γίνουν ηλεκτρονικά οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια. Και μάλιστα την ίδια μέρα διενέργειας των εκλογών!
Αποκαλύπτοντας το πραγματικό του πρόσωπο… ετράπη σε άτακτη φυγή, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποφύγει τον διάλογο, τον οποίο όπως απεδείχθη περίτρανα, αποφεύγει… «όπως ο διάολος το λιβάνι».
Λίγο νωρίτερα ωστόσο, βρήκε το χρόνο να υποδεχθεί… «δημοκρατικά» -στο πλαίσιο των αγαπημένων του δημοσίων σχέσεων- την κυρία Φώφη Γεννηματά- στο έργο του Παραλιακού Μετώπου, το οποίο επί θητείας του έγινε «γιοφύρι της Άρτας», με αποτέλεσμα την καθημερινή ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών!
Καταγγέλλουμε τον κ. Πατούλη για αντιδημοκρατική εκτροπή, περιφρόνηση των θεσμών και καταπάτηση κάθε κανόνα λειτουργίας του μεγαλύτερου Περιφερειακού Συμβουλίου της χώρας.
Παραδίδουμε τον κ. Πατούλη στην κρίση των ενεργών και σκεπτόμενων πολιτών που θέλουν μια σύγχρονη Αττική ανάπτυξης, δημοκρατίας και πολιτικού πολιτισμού και τώρα «γεύονται» το ακραίο πρόσωπο της οπισθοδρόμησης, της λεζάντας και της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος».

Share.

Comments are closed.