Σεντάτ Πεκέρ: Νέες «αποκαλύψεις» από τον Τούρκο αρχιμαφιόζο για συνεργάτες του Ερντογάν και το εμπόριο όπλων σε τζιχαντιστές στη Συρία

0

Νέο επεισόδιο στο «σήριαλ» με τις κατηγορίες του «νονού» Σεντάτ Πεκέρ κατά μέλη της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Στο τελευταίο – ένατο κατά σειρά – από τα βίντεο, που ανεβάζει εδώ και εβδομάδες στο YouTube κι έχουν γίνει viral στην Τουρκία, ο 49χρονος Πεκέρ υποστηρίζει ότι χρηματοδοτούσε τον βουλευτή του AKP του Ερντογάν, Μετίν Κιουλιούκ: «Δεν του έστελνα χρήματα κάθε μήνα, αλλά του έστειλα πάνω από 10.000 δολάρια. Του έβαζα λεφτά στο πορτ-μπαγκάζ». Ο αρχιμαφιόζος, που λέει ότι διαμένει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, χωρίς να δίνει άλλες λεπτομέρειες και εις βάρος του οποίου οι τουρκικές Αρχές έχουν εκδώσει από τα τέλη Μαΐου ένταλμα σύλληψης, συνέχισε τον χορό των καταγγελιών κατά του πανίσχυρου υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού υποστηρίζοντας πώς ο τελευταίος είχε έλθει σε επαφή με τον καταζητούμενο για διεθνές ξέπλυμα χρήματος σε Τουρκία και ΗΠΑ, Σεζγκίν Μπαράν Κόρκμαζ και του είπε να διαφύγει στο εξωτερικό.
Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι οι καφέδες που μοίραζε στη διάρκεια των εκλογών το ΑΚP, το κόμμα του Ερντογάν, προέρχονταν απ’ τον Πεκέρ. «Με λένε βρωμομαφιόζο. Δεν μοιράσατε καφέδες αξίας δεκάδων εκατ. τουρκικών λιρών από το δικό μου εργοστάσιο παντού; Δώσατε έστω και μια λίρα; Αν δώσατε, που είναι οι αποδείξεις; Ντροπή σας». Είπε ακόμη ότι δεν έγινε ποτέ εξαγορά του ομίλου CNN Turk, ιδιοκτησίας του Ντεμίρ Οράν, αλλά ότι όλα έγιναν μέσω δανείου 750 εκατ. δολαρίων από την Ζiraat Bank, που «ο απατεώνας αυτός δεν ξόφλησε, ούτε το κεφάλαιο, ούτε τους τόκους. Το τηλεοπτικό αυτό δίκτυο δεν του ανήκει, είναι ο διαχειριστής του».
Επιπλέον κατήγγειλε, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ πως η Τουρκία στέλνει λεφτά μέσω μια μη κυβερνητικής οργάνωσης στην Βόρεια Μακεδονία σε ακραίους ρατσιστές που βιάζουν γυναίκες και δεν βοηθάει τους πραγματικούς μουσουλμάνους και επιμένει στην θεωρία του για την οργάνωση μισθοφόρων που όπως λέει έχει πάει στην Συρία και έχει βοηθήσει τους τζιχαντιστές.

Ο Πεκέρ εμπλέκει συγγενή του Ερντογάν σε εμπόριο όπλων με τζιχαντιστές
Ο Πεκέρ ενέπλεξε κι ένα συγγενή του Ερντογάν με εμπόριο όπλων στους τζιχαντιστές της Συρίας. Αναφέρθηκε, σύμφωνα με το ahvalnews, σε συνομιλία που είχε με τον Σερντάρ Εκσί, ιδιοκτήτη της ενεργειακής εταιρείας Lazil και σύζυγο ανεψιάς του Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι αμφότεροι έχουν αναμειχθεί σε εμπόριο όπλων προς τους τζιχαντιστές και ο Εκσί το παραδέχθηκε.

Δείτε το τελευταίο βίντεο του Πεκέρ

Όλα τα προηγούμενα βίντεο μπορείτε να τα δείτε στο κανάλι που διαθέτει στο YouTube, πατώντας ΕΔΩ,

 

Share.

Comments are closed.