Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκο Κοροβέση είχαν η Ελπ. Δρόσου & ο Γ. Σωτηρακόπουλος

0

Την ευκαιρία για μια γόνιμη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκο Κοροβέση είχαν οι πρόεδροι του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου, Γιώργος Σωτηρακόπουλος και της Κοινωφελούς, Ελπίδα Δρόσου.
Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη στην Πάτρα και χαρακτηρίστηκε από πολύ καλό κλίμα και διατύπωση προθέσεων συνεργασίας και στήριξης των πρωτοβουλιών του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου από πλευράς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Ειδικότερα, υπόψη του κ. Κοροβέση τέθηκαν προτάσεις για μεγάλες πολιτιστικές και θεματικές εκδηλώσεις οι οποίες προγραμματίζονται γι’ αυτή την χρονιά στο Δήμο. Πρόκειται για καλά οργανωμένες εκδηλώσεις που θα προσδώσουν επισκεψιμότητα και υπεραξία στην πόλη στον τομέα του πολιτισμού, αλλά και του τουρισμού.
«Η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί και ως Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη τόσο για το ενδιαφέρον που έδειξε όσο και για την διάθεση στήριξης», δήλωσαν μετά το τέλος της συνάντησης οι πρόεδροι των δύο Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Share.

Comments are closed.