«ΕφΣυν» κατά Κεδίκογλου: Ο υφυπουργός της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ; Εύγε!

0

Αντιδράσεις προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η προσχώρηση του πρώην υφυπουργού και πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου, στον ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Συμεών Κεδίκογλου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και έκανε δήλωση στήριξης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέροντας «φορέας σήμερα της δημοκρατικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και φυσικός επικεφαλής και εκφραστής ο πρόεδρός του, Αλέξης Τσίπρας».
Όμως η αντίδραση της «Εφημερίδας των Συντακτών» δεν άργησε να έρθει και σε άρθρο της, το οποίο υπογράφει ο Χρήστος Κάτσικας, υπενθυμίζει ότι ο Συμεών Κεδίκογλου ως ο υφυπουργός Παιδείας είχε ακολουθήσει πολύ σκληρή πολιτική και είχε οδηγήσει τον Ιούλιο του 2013 πάνω από 2.000 εκπαιδευτικούς, 46 ειδικοτήτων, σε διαθεσιμότητα. Μάλιστα στο άρθρο γίνεται αναφορά στην απαξιωτική αναφορά προς τον τότε πρόεδρο της ΟΛΜΕ Θ. Κοτσιφάκη λέγοντας «Πόσες δεκαετίες έχει να μπει σε αίθουσα σχολείου να κάνει μάθημα ο κ. Κοτσιφάκης;».
|Ουσιαστικά το άρθρο αφήνει να εννοηθεί ότι η προσχώρηση του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ δυσαρέστησε και τα στελέχη της εκπαίδευσης που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Δείτε αναλυτικά το άρθρο του Χρήστου Κάτσικα στην «ΕφΣυν» με τίτλο «Ο υφυπουργός της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ; Εύγε!»

Share.

Comments are closed.