Κώστας Ασκούνης – «Προοπτική Ζωής»:  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων και εκπαιδευτικών της Καλλιθέας

0

Τέσσερα χρόνια μετά την ψήφιση του Νόμου για τη δίχρονη προσχολική αγωγή και ο Δήμος Καλλιθέας είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΔΗΜΟΥΣ της χώρας που δεν την έχει εφαρμόσει
Εμείς, η δημοτική παράταξη «Προοπτική Ζωής» με επικεφαλής τον Κώστα Ασκούνη αλλά και οι εκπαιδευτικοί έχουμε εδώ και πολύ καιρό καταθέσει εναλλακτικές προτάσεις για οικόπεδα που υπάρχουν στην πόλη μας, ώστε να κατασκευαστούν εκεί σύγχρονα Νηπιαγωγεία. Ενώ επανειλημμένως, τόσο εμείς όσο και οι άλλες παρατάξεις, θέσαμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Αρχή αγνόησε τις προτάσεις μας.
Η πρωτοφανής αυτή καθυστέρηση και αδράνεια αναγκάζει σήμερα τη Δημοτική Αρχή να καταφύγει σε αποσπασματικές και πρόχειρες λύσεις όπως την τοποθέτηση 4 ΠΡΟΚΑΤ αιθουσών και 1 αίθουσας γραφείων στο πάρκο επί της οδού Μεγαλουπόλεως 41.
Μια απόφαση, η οποία ξεσήκωσε τους κατοίκους και τους οδήγησε στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στην απόφαση της Διοίκησης να καταστρέψει το μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της περιοχής.

Share.

Comments are closed.