Η τελευταία φωτογραφία Προτάσεβιτς στην Αθήνα από τη συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου με την Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια

0

Ο Ρομάν Προτάσεβιτς πριν συλληφθεί επεισοδιακά στη Λευκορωσία, αποδεικνύεται ότι είχε έρθει στην Αθήνα για να κάνει τη δουλειά του, ως δημοσιογράφου. Μάλιστα η τελευταία του φωτογραφία στην Αθήνα είναι αυτή που απαθανατίζει τη συνάντηση που είχε η ηγέτης  της λευκορωσικής αντιπολίτευσης, Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια, με τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Γιώργο Παπανδρέου.
Αυτό αποκαλύπτει και η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία δημοσιεύει την παραπάνω φωτογραφία που δείχνει τη συνάντηση Παπανδρέου και Τιχανόφσκαγια και ανάμεσά τους ο Προτάσεβιτς «επί τω έργω».
«Ο 26χρονος δεν είχε έρθει στην Αθήνα για διακοπές με τη φίλη του αλλά να καλύψει την επίσκεψη της Σβετλάνα Τιτσανόφκαγια στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών, την ηγέτη της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας και πραγματικής πρόεδρου της Λευκορωσίας, αξίωμα το οποίο φέρεται ότι έχει κλέψει ο απατεώνας δικτάτορας Λουκασένκο τον περασμένο Αύγουστο» αναφέρει χαρακτηριστικά η Bild.
Παράλληλα αναφορά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα κάνει και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Instagram, επικαλούμενος την «Bild».
Η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου:
«Από την πρόσφατη συνάντησή μου στην Αθήνα με την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας, Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια. Σύμφωνα με την Bild, πρόκειται για την τελευταία ελεύθερη φωτογραφία του συνεργάτη της Ρόμαν Προτάσεβιτς».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George A. Papandreou (@georgeapapandreou)

Share.

Comments are closed.