Φρίκη για 22χρονη στην Αγία Παρασκευή: Γνωρίστηκαν στο Facebook, βγήκαν ραντεβού και… την βίασε!

0

Στιγμές τρόμου και φρίκης έζησε μια 22χρονη κοπέλα το βράδυ της Τετάρτης στην Αγία Παρασκευή, την οποία σύμφωνα με την καταγγελία της, τη βίασε συνομήλικός της, με τον οποίο είχε γνωριστεί στο Facebook και μάλιστα παρουσιαζόταν ως αστυνομικός.
Το κορίτσι, σε άθλια κατάσταση, μετέβη χθες το μεσημέρι, στις 14:00 στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.
Όπως κατήγγειλε η 22χρονη στην Ασφάλεια της Αγίας Παρασκευής, όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες, όταν μέσω Facebook γνώρισε έναν συνομήλικό της, με τον οποίο ξεκίνησαν αρχικά να συνιμιλούν στο Messenger και στη συνέχεια συναντήθηκαν μία φορά. Όμως, η δεύτερη ήταν αυτή που θα της άλλαζε για πάντα τη ζωή.
Το απόγευμα της Τετάρτης, το κορίτσι βγήκε βόλτα με τον 22χρονο στην περιοχή του Περιστερίου. Στην επιστροφή και μόλις έφτασαν στο σταθμό του μετρό Νομισματοκοπείο ο δράστης προθυμοποιήθηκε να την συνοδεύσει έως το σπίτι της.
Η ώρα ήταν 22:30 και ο νεαρός, όπως φαίνεται, αποφάσισε πως ήταν η ώρα να εκτονώσει ό,τι πιο σκοτεινό είχε μέσα του. Πέρασαν τη Μεσογείων και στην οδό Αρκαδίου, ο 22χρονος την παρέσυρε την κοπελιά σε ένα σκοτεινό μέρος πίσω από ένα βενζινάδικο, της όρμησε, την έριξε κάτω, και φράζοντας της το στόμα τη βιάσε.
Μόλις ολοκλήρωσε την πράξη του, την εγκατέλειψε και χάθηκε στο σκοτάδι. Η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ, προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της και την επόμενη ημέρα πήγε στο Τμήμα της Αγίας Παρασκευής και κατηγγειλε τον εφιάλτη που έζησε, δίνοντας στους αστυνομικούς τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του δράστη.
Για τον εντοπισμό του καταγγελλόμενου έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ, ενώ ειδικές υπηρεσίες κάνουν φύλλο και φτερό το προφίλ του στο Facebook και τις συνομιλίες με την 22χρονη.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner