Χαράς Κεφαλίδου: Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας για τα self-test των εκπαιδευτικών των φροντιστηρίων

0

Η βουλευτής Δράμας και υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγής, Χαρά Κεφαλίδου, κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως με θέμα: «Αποκλεισμός της πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών σε φροντιστήρια Μ.Ε. και Ξένων Γλωσσών από τα τεστ αυτοαξιολόγησης (self-tests) για τον κορονοϊό».

Αναλυτικά η ερώτηση της κ. Κεφαλίδου
Προς : Την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως

Θέμα: Αποκλεισμός της πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών σε φροντιστήρια Μ.Ε. και Ξένων Γλωσσών από τα τεστ αυτοαξιολόγησης (self-tests) για τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με καταγγελίες πολλών εκπαιδευτικών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών που έχουν ανοίξει και λειτουργούν εδώ και δεκαπέντε ημέρες, δεν τους δίνεται η δυνατότητα προμήθειας των τεστ αυτοαξιολόγησης (self-tests) που απαιτούνται και ως εκ τούτου, ούτε η δυνατότητα να δηλώσουν το αποτέλεσμα που προκύπτει, από τη διενέργειά τους, στην ειδική πλατφόρμα.
Ερωτάται λοιπόν η Υπουργός:
Έχει δρομολογηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας η δυνατότητα λήψης, με τον ΑΜΚΑ, των τεστ αυτοαξιολόγησης από το σύνολο των εκπαιδευτικών που απασχολούνται σε φροντιστήρια Μ.Ε. καθώς και σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών;

Η ερωτώσα βουλευτής
Χαρά Κεφαλίδου

Share.

Comments are closed.