Αιτωλοακαρνανία: Σταματούν από 19/5 οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson σε Μεσολόγγι & Αγρίνιο

0

Αναστέλλεται τελικά η χορήγηση των εμβολίων της Johnson & Johnson κατά της covid-19 στα δυο νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολογγίου & Αγρινίου.
Αυτή η εξέλιξη είναι σημερινή και για αυτήν την απόφαση ενημερώθηκαν οι διοικήσεις των νοσοκομείων από την 6η ΥΠΕ.

Σε ότι αφορά τα προγραμματισμένα ραντεβού των επόμενων δύο ημερών θα γίνουν κανονικά οι εμβολιασμοί με το συγκεκριμένο μονοδοσικό εμβόλιο, δεδομένου ότι θα σταματήσουν από την Τετάρτη 19 Μαΐου.
Η απόφαση αυτή φέρεται να σχετίζεται με την προθέση της Κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει τα εμβόλια της Johnson & Johnson για τους κατοίκους και εργαζόμενους στα νησιά.
Οι ανακοινώσεις των διοικητών των νοσοκομείων
Η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Ανδρέα Τσώλη,  αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν εντολής του Υπουργείου Υγείας, αναστέλλονται από 19/5/2021 οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο Αγρινίου μέχρι νεωτέρας».

Η ανακοίνωση του διοικητή Νοσοκομείου Μεσολογγίου, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, αναφέρει: «Από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική εντολή του Υπουργείου Υγείας από Τετάρτη 19/05/2021 αναστέλλονται οι εμβολιασμοί με το εμβόλιο Johnson στο Νοσοκομείο μας μέχρι νεωτέρας».

Share.

Comments are closed.