Παναγιώτης Βάσιος: Σχετικά με την ενέργεια του Δημάρχου Χαλανδρίου να υψώσει την σημαία της Παλαιστίνης στο Δημαρχείο της πόλης μας!

0

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης», Παναγιώτης Βάσιος αναφέρεται στην ενέργεια του Δημάρχου Χαλανδρίου να υψώσει την σημαία της Παλαιστίνης στο Δημαρχείο της πόλης.
«Το κείμενο που είναι αναρτημένο στο site του Δήμου μας, και η ενέργεια ύψωσης της σημαίας της Παλαιστίνης στο Δημαρχείο, όσον αφορά τον συνδυασμό μας δεν μας βρίσκουν σύμφωνους.
Το μεγάλο αυτό διεθνές θέμα αποτελεί αρμοδιότητα της κεντρικής κυβέρνησης και ειδικότερα του ΥΠΕΞ
» και συνεχίζει «Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, ο κακός γείτονάς μας η Τουρκία, προσπαθεί με κάθε μέσο να μας βλάψει και το διαπιστώνουμε με τις κινήσεις της και στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση τοιυ κ. Βάσιου
«Η Θέση μας: Οι Παλαιστίνιοι έχουν το δικαίωμα να ζήσουν ειρηνικά στον τόπο τους, αλλά επίσης αναγνωρίζουμε στο Ισραήλ το δικαίωμα στην αυτοάμυνα.

Η απώλεια ζωών, Ισραηλινών και Παλαιστινίων, είναι κάτι που μας θλίβει βαθιά.
Η κλιμάκωση της βίας τόσο στα Ιεροσόλυμα όσο και στην Γάζα πρέπει να σταματήσει.
Το κείμενο που είναι αναρτημένο στο site του Δήμου μας, και η ενέργεια ύψωσης της σημαίας της Παλαιστίνης στο Δημαρχείο, όσον αφορά τον συνδυασμό μας δεν μας βρίσκουν σύμφωνους.
Το μεγάλο αυτό διεθνές θέμα αποτελεί αρμοδιότητα της κεντρικής κυβέρνησης και ειδικότερα του ΥΠΕΞ.
Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, ο κακός γείτονάς μας η Τουρκία, προσπαθεί με κάθε μέσο να μας βλάψει και το διαπιστώνουμε με τις κινήσεις της και στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Ως εκ τούτου η τοπική αυτοδιοίκηση πριν προβεί σε τέτοιες πράξεις , πρέπει να λαμβάνει υπόψη της τις συγκυρίες και τις σημερινές πραγματικότητες και οφείλει να προτάσσει το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό και το κομματικό όφελος που τόσο ζημιά έκαναν στον τόπο μας.
Θέλω να πιστεύω ότι ο Δήμαρχος Χαλανδρίου θα προβεί άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις.
                                                                 Παναγιώτης Βάσιος
                                                    Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου,
                               Επικεφαλής του συνδυασμού, “Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης».

 

Share.

Comments are closed.