Ο Ολυμπιακός σήκωσε το 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία του σε μια μαγευτική φιέστα στο Καραϊσκάκης [Βίντεο]

0

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 46ου τίτλου του το βράδυ της Τετάρτης στην εντυπωσιακή φιέστα του Γεώργιος  Καραϊσκάκης, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους «ερυθρόλευκους» να σηκώνουν την κούπα μέσα σε… έξαψη.
Το πρόγευμα της βραδιάς ήταν η νίκη 1-0 επί του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης. Μετά το ντέρμπι, ήρθε και το κυρίως μενού της πανηγυρικής βραδιάς του Ολυμπιακού, στην φιέστα της κατάκτησης του 46ου τίτλου του. 
Την διαδικασία παρουσίασε ο «μπαρουτοκαπνισμένος» σε τέτοιες βραδιές, Χρήστος Φερεντίνος, με το show να ξεκινάει με εντυπωσιακά βεγγαλικά αλλά και τους ήχους της «Έξαψης», το τραγούδι της Ν.Θεοδωρίδου σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στα μάτριξ του Καραϊσκάκη προβλήθηκαν ουκ ολίγα εξαιρετικά βίντεο, από την πορεία της ομάδας στη σεζόν αλλά και από όλα τα αθλήματα του συλλόγου. Ένα ακόμη εντυπωσιακό βίντεο που «προετοίμασε» όλα όσα θα ακολουθούσαν ήταν αυτό με την κούπα του πρωταθλητή να περνάει από όλες τις γειτονιές του Πειραιά. Ακολούθησε βίντεο-αφιέρωμα στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, αφού άλλωστε το γήπεδο φέρει το όνομα του θρυλικού στρατηγού. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί, νησιώτικα, τσάμικα και… όλα τα σχετικά, πριν τελικά μπει και το τρόπαιο του πρωταθλητή στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου.
Την κούπα ακολούθησαν κατά σειρά οι Βαγγέλης Μαρινάκης (Πρόεδρος), Κριστιάν Καρεμπέ (Αθλητικός Διευθυντής), Πέδρο Μαρτίνς (Προπονητής), Βασίλης Τοροσίδης (Τεχνικός Διευθυντής) και έπειτα όλο το υπόλοιπο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας και όλοι οι «ερυθρόλευκοι». Όλη αυτή την ώρα που… κόσμος έμπαινε στο γήπεδο, ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν δίπλα στον Χρήστο Φερεντίνο σε ρόλο συμπαρουσιαστή -ή πιο σωστά βασικού παρουσιαστή- και έδινε το δικό του ξέφρενο show. Έκανε μια πρώτης τάξεως παρουσίαση όλων των συμπαικτών του και τέλος πήρε και αυτός τη θέση του στην πλατφόρμα. Τελευταίοι που ανέβηκαν σε αυτή ήταν φυσικά οι αρχηγοί, πριν η κούπα περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο «παλιός» Αβραάμ σήκωσαν μαζί στον ουρανό του Πειραιά την κούπα, για 46η φορά, υπό τους ήχους του κλασικού We Are The Champions, των Queen

Η νύχτα έγινε μέρα στο Καραϊσκάκη και ο Πέδρο Μαρτίνς σηκώθηκε στα χέρια των παικτών του. Ακολούθως «έπεσε» ο ύμνος της ομάδας, το παραδοσιακό «άντε γεια» και για φινάλε μια ακόμη… δόση «Έξαψης»!

Δείτε το βίντεο με τη Φιέστα του 46ου Πρωταθλήματος του Ολυμπιακού

Share.

Comments are closed.