Δήμος Βριλησσίων: Δωρεάν rapid test στις επιχειρήσεις του Δήμου Βριλησσίων από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.)

0

Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει ότι, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, έχει ξεκινήσει πρόγραμμα διεξαγωγής Rapid test σε όλες τις επιχειρήσεις του νομού Αττικής, σε κάθε δήμο, τόσο των ιδίων, επιχειρηματιών – ελεύθερων επαγγελματιών, όλων των κλάδων, καθώς και των εργαζομένων τους και των μελών των οικογενειών τους.
Η διαδικασία είναι απλή, όποια επιχείρηση ή εργαζόμενος σε αυτή επιθυμεί να κάνει rapid test μπαίνει στη σελίδα του www.eea.gr όπου υπάρχει ειδική πλατφόρμα στην δίνεται η δυνατότητα επιλογής σε ένα από τα τέσσερα σημεία της Αττικής.
Στις κινητές μονάδες παρευρίσκονται ιατροί, νοσηλευτές και ψυχολόγοι του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής, του ΙΣΑ καθώς και εργαζόμενοι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Oι διευθύνσεις όπου θα πραγματοποιηθούν οι δειγματοληψίες με Rapid Test ανίχνευσης κορονοϊού είναι οι ακόλουθες:

  • Κεντρικός Τομέας: Δ/ση Μεταφορών, Μεσογείων 156, Χολαργός, κτίριο 1, Ισόγειο
  • Βόρειος Τομέας: Λ. Κηφισίας 20 και Γκύζη, Μαρούσι, είσοδος από Γκύζη, 5ος Όροφος
  • Νότιος Τομέας: κτίριο 210 Α, Πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, Παραλία Μοσχάτου – Καλλιθέας εντός της Μαρίνας Δέλτα στον Φαληρικό Όρμο, όπου στεγάζονται και τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών
  • Δυτικός Τομέας: Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι

Διευκρινίζεται ότι, σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός στο rapid test γίνεται αμέσως μοριακός έλεγχος για επιβεβαίωση.
Η παραπάνω πρωτοβουλία αναμένεται να συμβάλει σημαντικά τόσο στη μείωση της μετάδοση της διασποράς του κορονοϊού, όσο και στο να παραμείνει ανοικτή η αγορά και να τονωθεί η επιχειρηματικότητα.

Share.

Comments are closed.