Θετική στον κορονοϊό η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

0

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, γεγονός που γνωστοποίησε η ίδια, μέσω δημοσίευσής της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook. Το μήνυμά της στο Facebook.
Μάλιστα, όπως επισημαίνει, αύριο θα εμβολιαζόταν!
Στην ανάρτησή της, η κ. Ζαχαράκη γράφει πως παρουσίασε ήπια συμπτώματα, που την οδήγησαν στην υποβολή της σε διαγνωστικό τεστ για τον νέο κορονοϊό, το οποίο βγήκε θετικό.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Ζαχαράκη
«Τα συμπτώματά μου γνωστά και ήπια: Πονοκέφαλος και ατονία. Είναι όλα αυτά που με οδήγησαν άμεσα στο να κάνω το τεστ για covid στο οποίο διαγνώστηκα θετική. Τις επόμενες ημέρες θα κάνω όσα μου συνέστησαν οι ειδικοί. Σπίτι σε καραντίνα, παρακολουθώντας τα συμπτώματα και μιλώντας με το γιατρό μου. Δυστυχώς όπως επισημαίνουν όλοι, ο ιός είναι παντού γύρω μας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η επιχείρηση “ελευθερία” και ο εμβολιασμός προχωρά με αμείωτους ρυθμούς και είναι αυτό που μας δίνει αισιοδοξία. Αύριο μάλιστα θα έκανα την πρώτη δόση με Αστρα Ζενεκα. Περιμένω με αγωνία να μπορέσω να εμβολιαστώ όταν επιτρέψουν οι συνθήκες. Εμβολιαζόμαστε και κερδίζουμε τις ζωές μας πίσω».

Τα συμπτώματά μου γνωστά και ήπια: Πονοκεφαλος και ατονία.Είναι όλα αυτα που με οδήγησαν αμεσα στο να κάνω το τεστ για…

Δημοσιεύτηκε από Sofia Zacharaki στις Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021

Share.

Comments are closed.