Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Αττικής με το Δήμαρχο Ηρακλείου για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών μέσω των ΚΕΠ

0

Συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Νίκο Μπάμπαλο είχε ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, με στόχο την περαιτέρω συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου για την αποτελεσματικότερη και χωρίς γραφειοκρατία ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών σε ζητήματα που άπτονται των μεταφορών. Περισσότεροι από 300 κάτοικοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπόρεσαν μέσα στο 2020 εύκολα, γρήγορα και απλά να αντικαταστήσουν την άδεια οδήγησής τους αξιοποιώντας το σύστημα διασύνδεσης των δημοτικών ΚΕΠ με το Τμήμα Εξυπηρέτησης των ΚΕΠ της Περιφέρειας Αττικής.
«Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έχει δώσει σύγχρονα, ηλεκτρονικά εργαλεία στους δημότες του για να εξυπηρετούνται γρήγορα, άνετα, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονές. Επεκτείνουμε τις δράσεις μας με τη διαλειτουργικότητα μεταξύ υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού με ορατά και μετρήσιμα οφέλη για τους Ηρακλειώτες, με στόχο να ελαττώσουμε στο ελάχιστο τους χρόνους που απαιτούνται για την ικανοποίηση των αιτημάτων των πολιτών», δήλωσε ο Νίκος Μπάμπαλος
«Δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας εξυπηρετούνται πλέον γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς ουρές και πολύωρες αναμονές στα γκισέ των υπηρεσιών Μεταφορών», επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε το δήμαρχο για τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες που πρόκειται σύντομα να τεθούν σε λειτουργία από την Περιφέρεια Αττικής.

Share.

Comments are closed.