Κώστας Ασκούνης – «Προοπτική Ζωής»: Για τον «προμηθευτή» τους σε κίνδυνο η υγεία των εργαζομένων

0

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Νεκροταφείου Καλλιθέας προτίμησε να ακυρώσει δύο διαγωνισμούς που αφορούσαν την τοποθέτηση προστατευτικών μέσων στα γραφεία των εργαζομένων, τα γνωστά PLEXIGLASS, και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλειά τους μόνο και μόνο, γιατί ο κολλητός τους προμηθευτής δεν πήρε την δουλειά.
Το εξωφρενικό όσο και απαράδεκτο αυτό γεγονός έγινε δύο φορές, τον Μάιο του 2020 και τον Φεβρουάριο του 2021, που ακύρωσαν τις προμήθειες, γιατί ο δικός τους ήταν ακριβότερος από τον μειοδότη.
Πρόκειται για πρωτοφανή ανευθυνότητα και αναλγησία που δεν έχει προηγούμενο η Διοίκηση να θέτει την εξυπηρέτηση των ημετέρων πάνω από την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων.
Ενώ λοιπόν, τα PLEXIGLASS ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί, προχώρησαν σε απευθείας ανάθεση για τον ανθοστολισμό του Κοιμητηρίου σε ημέτερο προμηθευτή. Ο συγκεκριμένος είχε απειλήσει τους εργαζόμενους και το Δημοτικό Συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ είχε αποφασίσει τον αποκλεισμό του από οποιαδήποτε διαδικασία του Δήμου. Δυστυχώς, διαψεύδουν ακόμη και τους εαυτούς τους.
Ο Δήμαρχος δεν μπορεί πλέον να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει και τον καλούμε να αναλάβει τις ευθύνες του.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Share.

Comments are closed.