Κούλογλου σε Τσίπρα για την «εξαφάνιση» του Τσακαλώτου: Τι σας χωρίζει;

0

Με αιχμηρά σχόλια προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου σχολιάζει αρνητικά την «εξαφάνιση» του Ευκλείδη Τσακαλώτου από την προ ημερών παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Με άρθρο του που δημοσιεύθηκε στο tvxs.gr, τονίζει πως «με έκπληξη παρατήρησα. στη χθεσινή, επικοινωνιακά άψογα οργανωμένη, συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τo οικονομικό του πρόγραμμα, ότι απουσίαζε ο υπουργός που χειρίστηκε επί χρόνια την οικονομία και τα πήγε και καλά.
Υποτίθεται ότι, με τις αλλαγές που έγιναν το φθινόπωρο, ο Ε. Τσακαλώτος θα επόπτευε τον τομέα της οικονομίας, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο τίτλος του επόπτη ήταν κάτι σαν τιμητική αποστρατεία. Η Έ. Αχτσιόγλου και ο Α, Χαρίτσης είναι πολύ αξιόλογα στελέχη, αλλά ο Τσακαλώτος είναι γνώστης του θέματος και δεν υπήρχε λόγος να λείπει. Αποκλείστηκε και από την συνάντηση της προηγούμενης Δευτέρας με το ΤΧΣ (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) παρότι κανείς άλλος δεν γνωρίζει τόσο καλά τις χρηματοπιστωτικές και τεχνικές λεπτομέρειες

Αναλυτικά το άρθρο του κ. Κούλογλου 

Share.

Comments are closed.