Ενημέρωση Νίκου Φασφαλή* για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών

0

Μετά την πραγματοποίηση των Μεταθέσεων των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  ακολουθεί η διαδικασία των αποσπάσεων από Νομό σε Νομό. Σύμφωνα με τα όσα έχω πληροφορηθεί από τις υπηρεσίες του Υπουργείου η σχετική εγκύκλιος για την υποβολή αιτήσεων απόσπασης είναι έτοιμη και θα εκδοθεί εντός της  εβδομάδας.
Δικαίωμα υποβολής έχουν όλες και όλοι οι συνάδελφοι εκτός από τους νεοδιόριστους.
Τα πραγματικά κενά παραμένουν χιλιάδες με βάση τα επίσημα στοιχεία που συγκέντρωσα από τις υπηρεσίες του Υπουργείου και ήδη  δημοσιοποίησα.
Απαίτηση του Κλάδου είναι η διαδικασία των αποσπάσεων από Νομό σε Νομό να ολοκληρωθεί το συντομότερο και  φυσικά πριν τη λήξη του διδακτικού έτους.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της λειτουργίας των Υπηρεσιακών Συμβουλίων των Εκπαιδευτικών μόνο με τα  διορισμένα μέλη και χωρίς τη συμμετοχή των Αιρετών, δηλώνω για άλλη μια φορά ότι θα συνεχίσω ασυμβίβαστα τον αγώνα για την αποκατάσταση του θεσμού, παραμένω δίπλα σας, είμαι στη διάθεσή σας και θα σας ενημερώνω συνεχώς για ότι υπάρχει.
Μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την επάνοδο των Αιρετών εκπροσώπων του κλάδου που  διασφαλίζουν την Διαφάνεια και την Ισονομία των αποφάσεων.

* Ο Νίκος Φασφαλής είναι πρώην αιρετός ΚΥΣΠΕ με τη παράταξη της Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. (ΔΗ.ΣΥ.)

Share.

Comments are closed.