Το «προφητικό» ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβαζ για την ελληνική μαφία [ΒΙΝΤΕΟ]

0

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε νεκρός έχοντας δεχθεί 10 σφαίρες από τις συνολικά 13 που έριξε ο ένας από τους δύο δράστες, είχε μιλήσει για σοκαριστικές δολοφονίες, για εκτελέσεις από αντίποινα και για δολοφονικά συμβόλαια.
Συγκεκριμένα σ’ ένα αναλυτικό ρεπορτάζ, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη το 2018, είχε παρουσιάζει τους θανάτους που είχαν προέλθει από συμβόλαια θανάτου.
Εκεί ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης είχε αποκαλύψει πως χύνεται το αίμα από την ελληνική μαφία εξαιτίας των συμβολαίων θανάτων.
Στο ρεπορτάζ αυτό παρουσίασε μία σειρά εκτελέσεων ανθρώπων που είχαν μπει στο στόχαστρο της ελληνικής μαφίας.
Κανείς δεν περίμενε τρία χρόνια μετά το αναλυτικό του ρεπορτάζ, το οποίο επί της ουσίας ξεδιπλώνει την δράση και τον τρόπο σκέψης της μαφίας, ότι θα μπορούσε σήμερα να χαρακτηριστεί «προφητικό», καθώς η αστυνομία θεωρεί πολύ πιθανό πίσω από την δολοφονία του να κρύβεται ένα συμβόλαιο.
Υπενθυμίζεσαι ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης μέρα μεσημέρι, στη μέση του δρόμου. Η δολοφονία έγινε λίγο μετά τις 14:00, της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021. Ο άτυχος δημοσιογράφος δέχθηκε τα πυρά αγνώστων έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, στην οδό Θέμου Άννινου, όπου τον περίμεναν έχοντας στήσει ένεδρα, την ώρα που έφθανε, οι δυο δολοφόνοι, που επέβαιναν σε ένα δίκυκλο, τύπου σκούτερ.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ

Share.

Comments are closed.