Ο Πολάκης αμφισβητεί τον Τσίπρα για το αν η ΝΔ είναι κόμμα δωσίλογων και του βγάζει… γλώσσα: «Να τελειώνουμε με τις παρανοήσεις…»

0

Πολλές φορές ο Παύλος Πολάκης  έχει χαρακτηρίσει ως το alter ego του Αλέξη Τσίπρα εξαιτίας της «ευλάβειας» με την οποία ο ένας έχει στηρίξει και προστατεύσει τον άλλο στο σύνολο των πολιτικών αντιπαραθέσεων που έχουν ξεσπάσει εκτός και εντός ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή τη φορά, όμως, ο Αλέξης Τσίπρας δεν υιοθέτησε την άποψη του βουλευτή του, ότι η ΝΔ είναι κόμμα δοσίλογων και ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του Κολοκοτρώνη κλπ.

Το άδειασμα Τσίπρα στον Πολάκη
Αφορμή ήταν η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και η απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τον ισχυρισμό Πολάκη από το βήμα της Βουλής ότι η Ν.Δ είναι “η παράταξη των δοσιλόγων”. Ο κ. Τσίπρας είπε: «Δεν θεωρώ τη ΝΔ παράταξη των δωσιλόγων, όπως και ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ. Σε μία πολιτική αντιπαράθεση ακούγονται και υπερβολές. Οι παρατάξεις έχουν την ιστορία τους. Δεν είναι η ΝΔ παράταξη δωσιλόγων όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η παράταξη του Κουφοντίνα όπως μας έχουν κατηγορήσει», απαντώντας έτσι στον κ. Πολάκη

Έτσι υπό το βάρος των εσωκομματικών αντιδράσεων που προκάλεσε αυτή η αναφορά, όπως των Νίκου Μπίστη, Νίκου Φίλη, Στέλιου Κούλογλου και άλλων- ο κ. Τσίπρας άδειασε ξεκάθαρα τον Π. Πολάκη.

Η αμφισβήτηση Πολάκη προς τον Τσίπρα
Λίγο μετά το άδειασμα Τσίπρα, ο βουλευτής Χανίων με ανάρτησή του αποφάσισε  να «χτυπήσει». Με ύφος κοφτό και αυστηρό, επιχείρησε να βάλει στη θέση του τον Τσίπρα, στέλνοντας στο εσωκομματικό πεδίο το μήνυμα ότι είναι έτοιμος να τα βάλει με όλους και με όλα

Η ανάρτηση – απάντηση Πολάκη στον Τσίπρα
«Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»:

Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων.
Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής ,δεξιας και ακροδεξιας που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας.
Η πρώτη ειχε Κολοκοτρωνηδες,Μακρυγιαννηδες ,αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων,,Βελουχιωτηδες ,114,Πολυτεχνείο ,Αλλαγή
Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπασηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο,από μαυραγορίτες και δοσιλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμανηδων και χουντικούς!!
Τέλεια και παύλα !
Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει

Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»:Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

Share.

Comments are closed.