Ο Απόστολος Δοξιάδης έστειλε εξώδικο στον διπλωματικό σύμβουλο του Τσίπρα, Ευάγγελο Καλπαδάκη

0

Ανοιχτό παραμένει το θέμα των αποκαλύψεων του συγγραφέα Απόστολου Δοξιάδη, για τη σχέση του διπλωματικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα Ευάγγελου Καλπαδάκη με την Τουρκάλα διπλωμάτη Φειζά Μπαρουτσού. Καθώς, ο Απόστολος Δοξιάδης σήμερα απαντώντας στην επιστολή που έστειλε στο Protagon ο κ. Καλπαδάκης κατηγορώντας τον για ψεύδη και ευφάνταστες θεωρίες, έστειλε εξώδικο με το οποίο απαιτεί να ζητήσει  συγνώμη και να επανορθώσει.
Σημειώνεται ότι σε άρθρο που έγραψε ο Απόστολος Δοξιάδης και δημοσιεύθηκε στο Protagon, δεν σχολίαζε απλώς και μόνο το τελείως παράδοξο της σχέσης του διπλωματικού συμβούλου του τότε πρωθυπουργού, με στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, που όπως φάνηκε δεν ήταν μια απλή διπλωμάτισσα… αλλά άφηνε να εννοηθεί ότι μέσω αυτού του διαύλου ενδεχομένως, στάλθηκε το μήνυμα στην Άγκυρα, ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που είχαν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας. Και ότι επίσης μέσω του ιδίου διαύλου ενημερώθηκε η Αθήνα για τις δήθεν απειλές της Τουρκίας ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν τους επιστρέψει θα ξεσπάσει πόλεμος, απειλή που προκάλεσε πανικό στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα..
Ο κ. Δοξιάδης έστειλε τη Δευτέρα διά του δικηγόρου του, εξώδικο στον κ. Καλπαδάκη για τα όσα του απάντησε ο τελευταίος –με επιστολή προς το Protagon– κατηγορώντας τον ότι κατασκευάζει “ψεύδη” και επινοεί “ευφάνταστες θεωρίες που διαστρεβλώνουν προκλητικά την πραγματικότητα”.
Στην εξώδικη διαμαρτυρία, ο κ. Δοξιάδης, αφού επισημαίνει στον κ. Καλπαδάκη ότι “όπως άριστα γνωρίζετε, δεν έχω κατασκευάσει απολύτως κανένα ψεύδος”, τον εγκαλεί ότι «ο ισχυρισμός σας περί από μέρους μου κατασκευής ψευδών κ.λπ. είναι, εν γνώσει σας, ψευδής και συκοφαντικός και με προσβάλλει, με θίγει και με βλάπτει βαρύτατα ως ενεργό πολίτη, αρθρογράφο και γνωστό υπερασπιστή των αδίκως διωκόμενων από το καθεστώς του Ερντογάν, τούρκων πολιτών στην Ελλάδα».
Ο κ. Δοξιάδης καλεί ως εκ τούτου τον κ. Καλπαδάκη να δημοσιεύσει νέα επιστολή προς τα ΜΜΕ και: «Να μου ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη και να επανορθώσετε, ξεκαθαρίζοντας δημοσίως ότι στο άρθρο μου δεν περιέχεται το παραμικρό ψεύδος».

Πριν από λίγο επιδόθηκε εξώδικη μου Διαμαρτυρία και Πρόσκληση στον κ. Βαγγέλη Καλπαδάκη, διπλωματικό σύμβουλο του…

Δημοσιεύτηκε από Apostolos Doxiadis στις Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner