Ο Πολάκης προς Φίλη, Κουλογλου και Μπίστη: Χαιρετίσματα και ασχοληθείτε καλύτερα με τον Μητσοτάκη

0

Οι Νίκος Φίλης, Νίκος Μπίστης και Στέλιος Κούλογλου εξέφρασαν δημοσίως και τη διαφωνία και τη δυσαρέσκεια τους (και ακόμη περισσότεροι σε κατ ιδίαν συζητήσεις τους εντός και εκτός Κουμουνδούρου) για τις δηλώσεις Παύλου Πολάκη, όταν στην ομιλία του στη Βουλή για την προανακριτική Παππά, αναφέρθηκε στη Ν.Δ λέγοντας ότι είναι παράταξη « μαυραγοριτών και δοσιλόγων»  εντάσσοντας παραληρηματικά ως συνηθίζει, τον Μακρυγιάννη και τον Κολοκοτρώνη στην …παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως ήταν φυσικό, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τον «άδειασαν» , παίρνοντας ξεκάθαρες αποστάσεις από όσα εκστόμισε και δη από βήματος Βουλής.
Τίποτα το καινοφανές ως εδώ αφού μονίμως ο «αψύς»  κρητικός προκαλεί δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ με τοποθετήσεις του. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον όμως είναι το «σήμα»  που ο ίδιος εξέπεμψε χθες το βράδυ με ανάρτησή του στο Facebook , με την οποία έστειλε …χαιρετίσματα ονομαστικά στους Φίλη, Μπίστη, Κούλογου και ούτε λίγο ούτε πολύ διαμήνυσε στους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ πως… θα λέω ό,τι θέλω.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Επειδή όλη τη μερα έτρεχα και μόνο τώρα τα ειδα!!!

Προς Φίλη,Κουλογλου,Μπίστη:
Σύντροφοι,ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ;
Χαιρετίσματα και χρόνια πολλά!
ΥΓ.Με τετοιες δηλωσεις από μεριας σας ,ούτε εγώ κονταίνω ,αλλά προπαντός ούτε εσείς ψηλώνετε. Ασχοληθειτε με το Μητσοτακη και τη συμμορία που ληστεύει τον τόπο και τον λαό .Οι « ευαισθησίες»  σας αφορούν ελάχιστα οικοδομικά τετράγωνα …
Καλό ξημέρωμα,έχω χειρουργειο αύριο !

Επειδή όλη τη μερα έτρεχα και μόνο τώρα τα ειδα!!!Προς Φίλη,Κουλογλου,Μπίστη: Σύντροφοι,ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ;

Χαιρετίσματα…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021

Share.

Comments are closed.