Πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ: Κούλογλου & Μπίστης αδειάζουν τον Πολάκη

0

Ο Νίκος Μπίστης και Στέλιος Κούλογλου άδειασαν με ηχηρό τρόπο τον Παύλο Πολάκη για τις χτεσινές του δηλώσεις στη Βουλή που αποκάλεσε τη ΝΔ παράταξη των δοσιλόγων και των μαυραγοριτών.
Την ίδια στιγμή όμως ο Αλέξης Τσίπρας δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποστασιοποιηθεί από τον στενό του συνεργάτη, ο οποίος λειτουργεί συσπειρωτικά για τον σκληρό πυρήνα των οπαδών του κόμματος. Και είναι χαρακτηριστικό ότι απέφυγε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για την απίστευτη ομιλία του Παύλου Πολάκη χθές Τρίτη στη Βουλή, όπου έφθασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τη Νέα Δημοκρατία κόμμα δωσιλόγων και μαυραγοριτών και τον ΣΥΡΙΖΑ… απόγονο του Κολοκοτρώνη.
Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπίστης με ανάρτησή του στα social media κατέταξε τον Παύλο Πολάκη στους «φανατικούς», που όπως επεσήμανε, υπάρχουν σε όλο το πολιτικό «φάσμα» και κάνοντας αναφορά στις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις αφού υπογράμμισε ότι «όλες με τα συν και τα πλην τους τήρησαν τον δημοκρατικό κανόνα», εμμέσως πλην σαφώς προέτρεψε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να τηρούν αυτόν τον κανόνα και στην πολιτική αντιπαράθεση με τη Δεξιά και τη ΝΔ «να μην τραυματίζουμε με ακρότητες τη δημοκρατία μας» και «το μίσος που σφράγισε το μετεμφυλιακό κράτος».

Η δεξιά, οι δωσίλογοι και ο Μακρυγιάννης

Το καλοκαίρι του 1973 περίπου τριάντα αριστεροί φοιτητές είμασταν κρατούμενοι…

Από την πλευρά του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» ζήτησε σοβαρότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ εκφράζοντας τη «λύπη» του καθώς όπως άφησε να εννοηθεί ότι συμπεριφορές τύπου Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ απωθούν τους κεντρώους ψηφοφόρους.

Ο Στέλιος Κούλογλου ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή 31-03-2021

Share.

Comments are closed.