Μήνυμα της Δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» Γιώργος Κουράσης, για την επέτειο της Επανάστασης του 1821

0

Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι στο τέλος βγαίνουμε πάντα νικητές.
Γιορτάζουμε την εφετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου με την συμπλήρωση 200 ετών από την ηρωική Επανάσταση των Ελλήνων σε μια ιστορική περίοδο για τη χώρα μας και τον κόσμο ολόκληρο.

Μία περίοδος γεμάτη προκλήσεις σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Μία περίοδος όπου δίνουμε την πιο σκληρή μάχη απέναντι στην πανδημία. Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, έχουμε ανάγκη ως κοινωνία να δούμε την ιστορική διαδρομή Ελληνισμού και να παραδειγματιστούμε από τα τεράστια κατορθώματα του λαού μας.
Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει αυτά τα 200 χρόνια αλλά συνολικά σε όλη την ιστορία μας ότι στο τέλος βγαίνουμε πάντα νικητές. Νικητές γιατί αντιμετωπίζουμε τελικά κάθε πρόκληση με ευθύνη και συνείδηση ότι η πράξη του ενός επηρεάζει τον άλλον. Με αλληλεγγύη και βοήθεια προς όλους. Όλοι μας έχουμε ανάγκη τον άλλον.
Είμαστε περήφανος λαός και δεν καταθέτουμε τα όπλα. Μας οδηγεί το μήνυμα που στέλνουν οι πρόγονοί μας με την απόφασή τους να διεκδικήσουν την Ελευθερία τους την 25η Μαρτίου 1821. Ένα μήνυμα διαχρονικό, πάντα επίκαιρο που ακούγεται δυνατά 2 αιώνες τώρα.
Η μεγάλη ιστορική γιορτή της πατρίδας μας, στέλνει μήνυμα πίστης, ελπίδας και εθνικής ανάτασης. Τιμούμε όλους όσοι αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας. Για μία κοινωνία δικαίου και ισονομίας.
Όλοι μαζί γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Σε μια νέα δημιουργική πορεία για την κοινωνία και την πατρίδα μας. Με ενότητα, ομοψυχία και συνεννόηση δημιουργούμε κάθε μέρα την ισχυρή Ελλάδα.
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους και να είμαστε καλά.
Δημοτική Παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση»

Share.

Comments are closed.