Γιώργος Φλωρίδης: Άντε με το καλό και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Κουφοντίνας

0

Με ανάρτηση του στο Twitter ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ,  Γιώργος Φλωρίδης καυτηριάζει τη στήριξη που παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στον καταδικασμένο πολύισοβίτη για τρομοκρατία, Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο πρώην υπουργός, με αφορμή τη διακοπή της απεργίας πείνας του Κουφοντίνα και την ανακοίνωση που δημοσιοποίησε μέσω της δικηγόρου του, αναφέρει ότι ο κατά συρροή δολοφόνος καλεί σε κοινούς αγώνες στις διαδηλώσεις που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί αριστεροί.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Φλωρίδη στο twitter
«Ο κατά συρροή δολοφόνος Κουφοντίνας, διέκοψε την απεργία πείνας, καλώντας σε συμμετοχή και κοινούς αγώνες, στις διαδηλώσεις που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί αριστεροί. Άντε με το καλό και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Φλωρίδη


Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή 14 Μαρτίου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας σταμάτησε την απεργία πείνας με τη θέλησή του, ενώ δημοσιοποίησε, μέσω της συνηγόρου του, την ακόλουθη δήλωση:
«Η Αλληλεγγύη είναι η ζωτική συνθήκη που μας ενώνει στους αγώνες. Ευχαριστώ τους φίλους και συντρόφους που στάθηκαν αλληλέγγυοι . Ευχαριστώ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους για την συμπαράστασή τους, που δεν ήταν συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια στιγμή αγώνα, απέναντι σε μια απάνθρωπη εξουσία .
Αλληλεγγύη και συμπαράσταση που δείξανε ότι υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις που αντιστέκονται στην αυθαιρεσία, τη βία και τον αυταρχισμό. Κι αυτό αποτελεί μια νέα ελπίδα.
Η οικογένεια που κυβερνά απόδειξε πόσο αδίστακτη είναι στον εξευτελισμό των νόμων και του Συντάγματος, στην διαχείριση της δικαιοσύνης. Τους τα χαρίζω. Τους κρίνει ο κόσμος που κατεβαίνει στους δρόμους. Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας
».

Share.

Comments are closed.