«ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2023»: Επίσκεψη στο έργο Νέου Δημαρχείου Χαλανδρίου

0

Επίσκεψη στο χώρο ανέγερσης του νέου Δημαρχείου Χαλανδρίου και ενημέρωση σε σχέση με την πορεία του έργου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9/3/2021 από αντιπροσωπεία του «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023».
Συμμετείχαν οι Μάνος Κρανίδης-επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Θέος-δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Αντωνιάδης-δημοτικός σύμβουλος, Λήδα Μαχιά-αρχιτέκτων μηχανικός μηχανικός και Θόδωρος Νικητάκης-πολιτικός μηχανικός, μέλη του συνδυασμού και υποψ. δημοτικοί σύμβουλοι.
Η αντιπροσωπία είχε πλήρη και αναλυτική ενημέρωση από τον μηχανικό έργου του δήμου Χαλανδρίου κ. Αντώνη Μαρακομιχελάκη και αντίστοιχα από τον επιβλέποντα εργοταξίου της αναδόχου εταιρίας ΕΡΕΤΒΟ.
Η κατασκευή του νέου Δημαρχείου -που προβλέπεται να παραδοθεί το πρώτο 5μηνο του 2023- είναι κομβικής σημασίας για την πόλη μας, συγκεντρώνοντας τα εξής απτά οφέλη:

  • Νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης για τους πολίτες με ταυτόχρονη στεγαστική ενοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών
  • Εξοικονόμηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως (περίπου 320.000 ευρώ) από μισθώματα ενοικίασης
  • Εξασφαλισμένη χρηματοδότηση

Το έργο αυτό πρέπει να καταστεί άρτιο τεχνικά και εντός οικονομικού προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματο. Επιπλέον πρέπειθ να καταστεί δεδομένο ότι ανήκει σε όλους τους πολίτες, στο σύνολο του δημοτικού συμβουλίου και σε όλους όσοι συνέβαλαν την τελευταία 20ετία ώστε το έργο να καταστεί υλοποιήσιμο.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Κρανίδη μετά την επίσκεψη στον χώρο ανέγερσης του νέου δημαρχείου Χαλανδρίου

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner