Καλλιθέα – «Προοπτική Ζωής – Κώστας Ασκούνης»: Και αμετανόητοι και προκλητικοί – Καταγγελίας για τους εμβολιασμούς

0

Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Καλλιθέας «Προοπτική Ζωής – Κώστας Ασκούνης», ενημερώνει ότι ζήτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας Αττικής από τους Αντιδημάρχους:

  • Μπαρμπάκο Ευάγγελο & Αναπληρωτή Δημάρχου
  • Λασκαρίδη Λάζαρο και
  • Καλογερόπουλο Αναστάσιο

να δώσουν εξηγήσεις για τον εμβολιασμό τους ΕΚΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ.

Όμως «Τήρησαν εκκωφαντική σιωπή. Η συγνώμη και η ευαισθησία είναι έννοιες άγνωστες.
Ο κ. Κάρναβος τους κάλυψε πλήρως. Το δικαίωμα στη Ζωή δεν είναι προνόμιο των Αξιωματούχων και των Ημετέρων.», γράφει στην ανακοίνωση και ενημερώνει ότι προσέφυγε στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

Αναλυτικά η Καταγγελία που έκανε η «Προοπτική Ζωής – Κώστας Ασκούνης στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας
«ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Το θέμα της υγείας και της ζωής των πολιτών αποτελεί μείζονα προτεραιότητα για την Πολιτεία.
Για το σκοπό αυτό, Η πολιτεία έχει ξεκινήσει μία τεράστια προσπάθεια εμβολιασμού του συνόλου του πληθυσμού, θέτοντας αυστηρούς κανόνες τήρησης της σειράς προτεραιότητας Στα πλαίσια του κράτους δικαίου, της ισονομίας και της ισοπολιτείας.
Στην Καλλιθέα, στελέχη της Δημοτικής Αρχής, καταστρατηγώντας κάθε έννοια κράτους δικαίου, εμβολιάστηκαν εκτός σειράς, το κέντρο υγείας Της Καλλιθέας, προκαλώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Πιο συγκεκριμένα και αναλυτικά, στις 16 Φεβρουαρίου εμβολιάστηκαν εκτός σειράς προτεραιότητας οι κάτωθι:

  • Μπαρμπάκος Ευάγγελος, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας και Αναπληρωτής Δημάρχου,
  • Λασκαρίδης Λάζαρος, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας
  • Καλογερόπουλος Αναστάσιος, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας
  • Πρέντζας Αθανάσιος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΛΟΣ” του Δήμου Καλλιθέας,

Καθώς και άλλα στελέχη και συγγενείς δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής παράταξης του Δημάρχου Καλλιθέας κυρίου Κάρναβου Δημητρίου.
Αξιότιμοι κύριοι,
Αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε σε εσάς, γιατί οι προαναφερόμενοι Δημόσιοι Λειτουργοί, εκμεταλλευόμενοι τα αξιώματά τους, καταστρατηγεί σαν τη σειρά προτεραιότητας εμβολιασμού, προκαλώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Επίσης, ενώ θέσαμε το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 01/03/2021 και ζητήσαμε να μας δώσουν κάποιες εξηγήσεις, οι αντιδήμαρχοι αρνήθηκαν επιδεικτικά να απαντήσουν.
Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Κάρναβος Όπως δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενημερώθηκε σχετικά από την υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας για τα περισσεύματα εμβολίων. Χωρίς να γνωρίζουμε την περαιτέρω εμπλοκή του είπε χαρακτηριστικά ότι καλώς έπραξαν και εμβολιάστηκαν οι Αντιδήμαρχοι.
Πρόκειται για μία πράξη η οποία είναι πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη Και φυσικά παράνομη, όταν διαπράττεται από Δημόσιους Λειτουργούς.
Παρακαλώ πολύ για τις δικές σας ενέργειες.
Επισυνάπτουμε σχετικά δημοσιεύματα, δεδομένου ότι το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και το κράτος έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα:

  1. Δελτίο τύπου του Δημοτικού Συμβούλου εμιρζα Ιωάννη, κατοίκου Καλλιθέας Αττικής( Ανδρομάχης 117, τηλ. 6987525000, jemirzas@gmail,com).
  2. Φωτογραφικά στιγμιότυπα των εμβολιασμών που δημοσιεύθηκαν στις προσωπικές σελίδες των εμβολιασμένων δημοτικών συμβούλων, σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα.
  3. Δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστοσελίδων
Share.

Comments are closed.