Σοφία Πουλοπούλου*: Αποτυχία της Πολιτικής της ΝΔ η Βία και η Καταστολή

0

Οι σημερινές εικόνες στη Ν. Σμύρνη είναι επικίνδυνες, σοκάρουν και προβληματίζουν.
Η καταστολή, ο φόβος, η βία, η αστυνομοκρατία, ο αυταρχισμός, αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία μιας βαθιάς συντηρητικής εφαρμοζόμενης πολιτικής, την οποία πιστά ακολουθεί η κυβέρνηση, κατά το δόγμα «Nόμος και Τάξη».
Τέτοιες πολιτικές δεν αποτελούν «ύστατη καταφυγή», αλλά «ιδεολογική, συνειδητή επιλογή» της κυβέρνησης και αποτελούν ντροπή και κίνδυνο για τον θεσμό της Δημοκρατίας.
Τέτοιες πολιτικές προκαλούν εικόνες πρωτοφανούς βιαιότητας της αστυνομίας απέναντι στους πολίτες. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης και ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Μητσοτάκης, επιχειρούν συνειδητά, να χτίσουν ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος, στρέφοντας την αστυνομία, που το ΠΑΣΟΚ εκδημοκράτισε, ξανά, απέναντι στους πολίτες.
Όσο αποτυγχάνει η πολιτική της ΝΔ τόσο καταφεύγουν στην καταστολή.
Ο λαός θα τους κρίνει στην κάλπη.

* Η Σοφία Πουλοπούλου είναι αναπληρώτρια εκπαιδευτικός στην Δ´ Αθήνας, πρώην Αντιπρόεδρος ΔΣ Σύρου Τήνου ΜυκόνουΥπ. Βουλευτής Α’ Αθήνας με το ΚΙΝΑΛΜέλος της Γραμματείας του Τομέα Παιδείας του ΚΙΝΑΛΜέλος Πανελλαδικού Συμβουλίου ΔΗ.ΣΥ. και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πατήστε και δείτε τα 57 προηγούμενα άρθρα της Σοφίας Πουλοπούλου

Share.

Comments are closed.