Αγία Παρασκευή – «Αλλάζουμε»: Απαλλοτρίωση του ακινήτου των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή τώρα που άνοιξε ο δρόμος

0

Η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» χαιρετίζει τη δικαστική απόφαση που απορρίπτει την προσφυγή της ιδιοκτήτριας του Ο.Τ.119 (τα πρώην Εκπαιδευτήρια Μακρή) μέσω της οποίας ζητούσε την άρση του ρυμοτομικού βάρους του ακινήτου και τον αποχαρακτηρισμό του από χώρο σχολείου.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο επικεφαλής της παράταξης, Γιάννης Μυλωνάκη,.  δήλωσε:
«Η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών για το ακίνητο των πρώην Εκπαιδευτηρίων Μακρή αποτελεί μια θετικότατη εξέλιξη για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε σχολική στέγη που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. Αναμφίβολα, είναι μια νίκη του γονεϊκού κινήματος της Αγίας Παρασκευής, που σήκωσε μεγάλο μέρος της μάχης για να μη χαθεί το ακίνητο.
Ως
δημοτική παράταξη, οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ στηρίξαμε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, όλες τις προσπάθειες για να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος χώρος από τον Δήμο.
Ο
στόχος επετεύχθη και πλέον η ευθύνη περνά εξολοκλήρου στη δημοτική αρχή, η οποία πρέπει τάχιστα, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης του ακινήτου, ώστε να περάσουμε αμέσως μετά στις διαδικασίες για την ανέγερση των εγκαταστάσεων που τόσο έχει ανάγκη η σχολική μας κοινότητα».

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner