Από δω και πέρα, το Κίνημα Αλλαγής, θα δίνει απάντηση με όσους διαστρεβλώνουν τις θέσεις του

0

«Είναι άλλο η κριτική, και άλλο η διαστρέβλωση των θέσεών μας», λένε από τη Χαριλάου Τρικούπη, δηλώνοντας πολύ ενοχλημένοι από την τακτική κάποιων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που είτε «θάβουν», είτε «διαστρεβλώνουν συνειδητά», όπως λένε, τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για διάφορα θέματα.
Τούτων δοθέντων, μόνο τυχαία δεν ήταν η επίθεση του κόμματος  στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, την προηγούμενη Παρασκευή, όταν η Χαριλάου Τρικούπη καταφέρθηκε ονομαστικά κατά του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Βασίλη Χιώτη και του δημοσιογράφου Νότη Παπαδόπουλου, τους οποίους κατηγόρησε ότι «διαστρέβλωσαν συστηματικά τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής στο Νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση», αναφέροντας ότι δεν ζήτησαν καν την άποψή τους, ενώ επιχείρησαν να εξηγήσουν τη θέση του ΚΙΝΑΛ με τη βοήθεια του υφυπουργού Άγγελου Συρίγου (!).
Επιπλέον τους κατηγόρησαν ότι απέκρυψαν τη θέση του κόμματος για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια με βάση το εθνικό απολυτήριο καθώς και την πρόταση νόμου, του που είχαν καταθέσει στη Βουλή, για τη φύλαξη των ΑΕΙ, «προφανώς γιατί ενοχλήθηκε η κυβέρνηση από την υπεύθυνη και τεκμηριωμένη αντιπολίτευσή μας στο νομοσχέδιο», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

«Είναι σαφές ότι υπηρέτησαν για μία ακόμη φορά τη γραμμή της ΝΔ στον πόλεμο κατά του κόμματός μας» και τόνιζαν με νόημα ότι θα πάει «τζάμπα ο κόπος τους», αφού δεν έχουν σκοπό να συμπλεύσουν ούτε με τη Νέα Δημοκρατία, ούτε με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να συνεχίσουν την αυτόνομη πορεία τους.
Η συγκεκριμένη αντίδραση έρχεται μετά από μία σειρά καταγγελιών του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την προσπάθειά της Κυβέρνησης να επιβάλει μονοφωνία, με αποτέλεσμα να μην ακούγονται αναλογικά οι φωνές της αντιπολίτευσης στα ΜΜΕ
Στο Κίνημα Αλλαγής μιλάνε για ένα «καθεστώς» που έχει χτίσει η κυβέρνηση, και ως στόχο έχουν την αλλαγή του πλαισίου, όπως προβλέπει και το Σύνταγμα, κατοχυρώνοντας την πολυφωνία στην χώρα. Για αυτόν τον λόγο και αναμένονται νέες πρωτοβουλίες, έστω και με όποιον τρόπο επιτρέπει η πανδημία.
Χθες, μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, πήγε ένα βήμα πιο πέρα, προαναγγέλλοντας ότι θα υπάρχει απάντηση σε κάθε πρακτική διαστρέβλωσης από δω και πέρα. Μάλιστα μιλώντας στην ίδια εκπομπή (του Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλου) στο ραδιόφωνο του Σκάι, προειδοποίησε πως «όσοι σπέρνουν από εδώ και από εκεί φύκια για μεταξωτές κορδέλες για δήθεν συνεργασίες, θα διαψεύδονται καθημερινά και θα δέχονται την ανταπάντησή τους όπως τους αξίζει».

Share.

Comments are closed.