Η ΕΡΤ κόβει τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και η Digea από τη διαφήμιση

0

Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ έκανε γνωστό ότι κόβει τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η οποία θα συνεχιστεί κανονικά.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και τον Πέτρο Φιλιππίδη
«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς, στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Ωστόσο, λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς

Στην ΕΡΤ υπήρξε προβληματισμός για το πώς θα χειριστούν το γεγονός ότι ο τα επόμενα 10 επεισόδια, που είναι προγραμματισμένο να προβληθούν, έχουν ήδη γυριστεί και συμμετέχει κανονικά ο Πέτρος Φιλιππίδης. Τελικά αποφασίστηκε να προβληθούν κανονικά αυτά τα επεισόδια γιατί αν δεν προβάλλονταν δεν θα πληρώνονταν οι ηθοποιοί που συμμετέχουν
Αυτό που μένει τώρα να επιλυθεί είναι αν οι συντελεστές της πολύ πετυχημένης σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη ή θα αναπροσαρμόσουν το σενάριο και με έξυπνο τρόπο σεναριακά θα βγάλουν εκτός σεναρίου τον ρόλο που ενσάρκωνε ο καταγγελόμενος ηθοποιός.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα επίσης με την εφημερίδα «Τα Νέα», ήδη πρόωρο τέλος μπήκε στη συνεργασία του εν λόγω πρωταγωνιστή με την Digea. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας που θα αποτελούνταν από μια σειρά σποτ. Το πρώτο σποτ που έπαιζε εδώ και λίγο καιρό στην TV αποσύρθηκε νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ για τα επόμενα σποτ, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αναζητείται νέο πρόσωπο.

Share.

Comments are closed.