Προοδευτική  Ενότητα  Καθηγητών (Π. Ε. Κ.): Απάντηση στους λιβελλογράφους της ΔΑΚΕ Κορινθίας

0

H συνδικαλιστική παράταξη της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης  Εκπαίδευσης  (ΟΛΜΕ),  Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών (ΠΕΚ), με ανακοίνωσή της διαψεύδει κατηγορηματικά την παράταξη της ΔΑΚΕ Κορινθίας που ισχυρίζεται ότι «η Π.Ε.Κ. εξέφρασε την άποψη στο Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. ότι θα συμμετείχε στις εκλογές με τον όρο ότι θα συμμετείχε σε αυτές άλλη μια παράταξη – πλην της Δ.Α.Κ.Ε.» και ζητά τα ψέματά της,  διαφορετικά θα ζητήσει από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ  να δημοσιεύσει τα πρακτικά της συνεδρίασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΚ
«Η παράταξη της ΔΑΚΕ Κορινθίας προκειμένου να συγκαλύψει την απαράδεκτη και αντισυναδελφική της πρακτική και προτρέποντας τα στελέχη της να παραμείνουν ως «εκλεγμένοι αιρετοί» στο ΠΥΣΔΕ Κορινθίας καταφεύγει σε άθλιες, ψευδείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις εις βάρος της Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών (Π. Ε. Κ.)
Ως Π. Ε. Κ. διαψεύδουμε κατηγορηματικά το κείμενο της ΔΑΚΕ Κορινθίας για τις εκλογές των υπηρεσιακών συμβουλίων και τον ισχυρισμό ότι «η Π.Ε.Κ. εξέφρασε την άποψη στο Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. ότι θα συμμετείχε στις εκλογές με τον όρο ότι θα συμμετείχε σε αυτές άλλη μια παράταξη – πλην της Δ.Α.Κ.Ε.».
Η θέση της Π.Ε.Κ. ήταν ξεκάθαρη και  κατηγορηματική και κοινοποιήθηκε  άμεσα με τις δημόσιες ανακοινώσεις της.
Απαιτούμε να ανακαλέσουν,  διαφορετικά θα ζητήσουμε από το Δ.Σ. της
»

Share.

Comments are closed.