Ντόμινο καταγγελιών για τον Γιώργο Κιμούλη, μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα – 6 παρτενέρ του τον κατηγορούν

0

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες ηθοποιών για την τραυματική εμπειρία που βίωσαν κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους με τον Γιώργο Κιμούλη.
Μετά την Ζέτα Δούκα, Κατερίνα Γερονικολού, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Φαίη Ξυλά μίλησαν για την ψυχολογική βία και τις ύβρεις που υπέστησαν, όταν συνεργάστηκαν με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η Ζέτα Δούκα, η οποία σε μια συναισθηματικά φορτισμένα στιγμή, αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής από τον Γιώργο Κιμούλη. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ότι «ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε “ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι”».

Γερονικολού: Με φόβισες, με τρόμαξες
Μέσω ανάρτησής της στο Instagram, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε με την σειρά της, ότι είχε δεχθεί παρόμοια συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη, όταν έπαιζαν μαζί στην παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή». «Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη ”συνεργασία μας”» έγραψε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γερονικολού.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή μου -Απέκτησα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές
Για τη δική της τραυματική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, συγκλονίζοντας με τα όσα είπε.

«Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή μου. Μετά από τη συνεργασία μας παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης και το ήξερε αυτό. Απέκτησα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Ήμουν τρομερά ευτυχισμένη για αυτή την παράσταση, όταν άρχισα να κάνω πρόβες. Στις πρόβες όλα πήγαιναν περίφημα. Όλα ξεκίνησαν τη πρώτη φορά που ανεβήκαμε στη σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά, Μετά τη συνεργασία μας φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή και ερχόταν από πίσω μου και δε μπορώ να πω αυτά που άκουγα να μου λέει στο αυτί μου…», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.
«Έπιασα τον καλλιτεχνικό διευθυντή και τον ίδιο και τον ρώτησα γιατί, γιατί τα έκανε όλα αυτά αφού εκείνος με είχε επιλέξει. Ευτυχώς που μετά συνάντησα ανθρώπους που με υποστηρίξανε και με στήριξαν και έμεινα σε αυτόν τον χώρο. Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να κλείσω τη σεζόν. Στο διάλειμμα της παράστασης φοβόμουν να μείνω στο καμαρίνι και πήγαινα και καθόμουν στην τουαλέτα μέχρι να περάσει η ώρα για να βγω στη σκηνή…Πήγα και βρήκα τον καλλιτεχνικό διευθυντή, που ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, και του είπα ότι θέλω να φύγω, και μου είπε ότι η ψυχική υγεία μου είναι πάνω από όλα», πρόσθεσε.

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, αναγκάστηκα να πάρω χάπια
Να καταφύγει σε φαρμακευτική υποστήριξη κατά τη διάρκεια συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη αναγκάστηκε και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, καθώς για να αντέξει την πίεση έφτασε να πάρει και χάπια. «Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης», ανέφερε η ηθοποιός

«Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε, γιατί σχεδόν μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα από τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντί μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο, που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (Τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι, για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα)», είπε η ηθοποιός.

Φαίη Ξυλά: Η χειρότερη συνεργασία μου
Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Φαίη Ξυλά χαρακτήρισε και αυτή τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη ως την πιο δύσκολη.
 «Ήταν από τις πιο δύσκολες, ίσως η χειρότερη συνεργασία μου αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη. Από εκεί και πέρα έβαλα τα όριά μου, με αποτέλεσμα να έχουμε μια συνεργασία χωρίς καμία επαφή, που δεν είχαμε καμία συνομιλία. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία, πολύ δύσκολα. Θεωρώ απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική ή λεκτική βία ή όλα αυτά που περιγράφει, είναι καταδικαστέο… Εμείς με τον Γιώργο Κιμούλη είχαμε άλλα ζητήματα, που αν τα πω μειώνουμε το περιστατικό», ανέφερε η Φαίη Ξυλά.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Απέκτησα ψυχοσωματικά ζητήματα
Για την ψυχολογική πίεση που δέχθηκε μίλησε και η Κατερίνα Παπουτσάκη, αποκαλύπτοντας ότι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη απέκτησε ψυχοσωματικά. «Κατά την περίοδο της συνεργασίας μας δυσκολεύτηκα πάρα πολύ κι απέκτησα ψυχοσωματικά ζητήματα. Έχασα τη φωνή μου για κάποιο διάστημα και είχα ένα θέμα στο στομάχι», είπε στην ιστοσελίδα LadyLike.

Η αντίδραση του Γιώργου Κιμούλη

Δια της νομικής οδού θα κινηθεί ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα του προσάπτει η Ζέτα Δούκα. «Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια. Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο», είπε μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Κιμούλης για τη Ζέτα Δούκα.

Για την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε: «Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

Μιμή Ντενίση: Θα συμβούλευα τον Γιώργο Κιμούλη να ζητήσει συγγνώμη

Θέση για τις καταγγελίες των παρτενέρ του Γιώργου Κιμούλη, πήραν άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου. Η Μιμή Ντενίση συμβούλευσε τον ηθοποιό να ζητήσει συγγνώμη, ενώ αποκάλυψε ότι ο κ. Κιμούλης χρωστάει χρήματα στην Κατερίνα Γερονικολού. «Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη πως δε φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα. Και άλλοι. Όχι μόνο ο Γιώργος. Εγώ ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Στο θέατρο γνωριζόμαστε. Η Γερονικολού μου είχε πει ότι είναι στα δικαστήρια, γιατί της χρωστούσε τα χρήματά της από την παράσταση. Έτσι ξέρω. Δεν είχαμε μιλήσει για άλλα πράγματα», είπε η κα Ντενίση.

Η δηκτική ανάρτηση της Αλκηστις Πρωτοψάλτη
Με δηκτικό τρόπο τα είπε, κυριολεκτικά, όλα η Αλκηστις Πρωτοψάλτη σχετικά με όσα λέγονται για τον Γιώργο Κιμούλη, δηλώνοντας «άναυδη». «”Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου” δήλωσε ο κ. Κιμούλης. Της μόδας. Τύπου Μπεκατώρου. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο. Τα είπε όλα ξεκάθαρα. Έμεινα άναυδη με τον κ.(;) Κιμούλη», έγραψε η καλλιτέχνις.

Share.

Comments are closed.