Lockdown: Πολύς κόσμος και σήμερα στην αγορά – Ουρές έξω από τα μαγαζιά [Φωτο]

0

Αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση των καταναλωτών στα καταστήματα, καθώς πολύς είναι ο κόσμος που κατέβηκε για μια βόλτα, αλλά και για ψώνια.
Ανοιχτά είναι σήμερα τα μαγαζιά και οι συμπολίτες μας, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, βγήκαν, με την πλειοψηφία να τηρεί τα μέτρα κατά του κορονοϊού και να φορά μάσκες. Ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις, η τήρηση των αποστάσεων είναι δύσκολο να τηρηθεί.
Βέβαια, ο συνωστισμός που σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες με το άνοιγμα της αγοράς, με πλήθος κόσμου σε δρόμους να περπατά και πολλούς άλλους να περιμένουν σε ουρές έξω από καταστήματα, προκαλεί ανησυχία.
Οι εικόνες αυτές αναμένεται να συνεχιστούν λόγω των εκπτώσεων και τις επόμενες ημέρες. Άλλωστε υπάρχει χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις καθώς θα τεθούν σε ισχύ τα νέα, αυξημένα όρια επιβατών για τα αυτοκίνητα και τα ταξί.
Οι μεγαλύτερες ουρές παρατηρούνται σε καταστήματα ρούχων και υποδημάτων, καθώς πλέον οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα προτού τα αγοράσουν -κάτι που δεν επιτρεπόταν στις ημέρες του click away.
Οι εικόνες αυτές προκαλούν πονοκέφαλο στους ειδικούς, με τον Καθηγητή Γενετικής, Μανώλη Δερμιτζάκη, να αναφέρει μιλώντας στον Σκάι, πως υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει «κόφτης SMS» για τα ψώνια.

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την αγορά του Χαλανδρίου

Share.

Comments are closed.