Γιάννης Αντετοκούνμπο  για τα επεισόδια στο Καπιτώλιο: Με ενοχλεί που τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν εδώ

0

Το σοκ του από τα γεγονότα στις ΗΠΑ και την εισβολή στο Καπιτώλιο, αλλά και την πρόθεσή του να συμβάλλει όσο μπορεί για να αλλάξει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις ΗΠΑ μετά την εισβολή οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο, εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω του λογαριασμού των Milwaukee Bucks στο Twitter.
«Ως Γιάννης, υποστηρίζω την αλλαγή. Όπως κι η ομάδα μου, υποστηρίζουμε την αλλαγή. Όποτε βλέπουμε κάτι που δεν είναι σωστό, θα μιλήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα μας με το σωστό τρόπο» τόνισε ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς. 
«Mε ενοχλεί πραγματικά αυτό… Τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν εδώ… Δεν μπορώ να φανταστώ τα παιδιά μου που θα μεγαλώσουν εδώ να βιώσουν ότι είδα στην τηλεόραση» σημείωσε ο Γιάννης επισημαίνοντας ότι θα συμβάλει όσο μπορεί για να αλλάξει η κατάσταση.
«Δεν θα σας πω ψέματα, δεν παρακολουθώ πολύ τα social media, αλλά ξέρετε ότι δεν γίνεται να μη δεις όσα συμβαίνουν. Δεν είναι σωστό να σε κρίνουν από το χρώμα του δέρματός σου. Είναι πολύ αυτό που γίνεται στην Αμερική. Σαν Γιάννης θέλω την αλλαγή, σαν ομάδα θέλουμε την αλλαγή και όταν βλέπουμε κάτι που δεν είναι σωστό, θα χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες μας για να ακουστούν οι φωνές μας. Ξέρω ότι το παιδί μου θα μεγαλώσει εδώ, δεν θέλω να μεγαλώσει με αυτά που συμβαίνουν και βλέπουμε στην τηλεόραση. Θέλω να κάνω το 100% αυτών που μπορώ να κάνω, θέλω να ακουστώ, πρέπει όμως και να ενημερώνομαι περισσότερο. Ήρθα εδώ στα 18 μου, βλέπω τα ίδια ζητήματα να συνεχίζονται και πρέπει να κάνουμε κάτι γι’ αυτά» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Share.

Comments are closed.