Οργή Παπανδρέου για τα περί φλερτ με ΣΥΡΙΖΑ: Fake news – Ρωτήστε τους κατασκευαστές τους

0

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου «απάντησαν» σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» διαψεύδοντας τα περί διαλόγου για μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου έχουν συχνές συνομιλίες.
Με αφορμή το δημοσίευμα περί συνομιλίας και συζητήσεων του πρώην πρωθυπουργού και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Παπανδρέου, με τον Αλέξη Τσίπρα, συνεργάτες του κ. Παπανδρέου τόνισαν: «Για κατασκευασμένες ειδήσεις δεν υπάρχουν σχόλια. Ρωτήστε τους κατασκευαστές. Ουδείς ό,τι και να γράψει ό,τι κι αν πει, θα αποδομήσει τον πολιτικό λόγο του Γιώργου Παπανδρέου. Και με την ευκαιρία, ουδείς θα υποδείξει, επιβάλει κι απαγορεύσει με ποιον θα μιλάει».
Επίσης από την Κουμουνδούρου ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Αντώνη καρακούση στο Βήμα,  Κυριακή,  τρεις πρώτου 2021
«Δίαυλος επικοινωνίας με Παπανδρέου
Οι γνωρίζοντες επισημαίνουν ότι η δήλωση Παπανδρέου δεν έγινε εν κενώ, παρά ήταν αποτέλεσμα επαφών και συζητήσεων με τον Αλέξη Τσίπρα. Ακριβείς πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ τους έχει ανοίξει δίαυλος απευθείας επικοινωνίας. Οι δύο πολιτικοί άνδρες συνομιλούν τακτικά, ανταλλάσσουν συχνά-πυκνά απόψεις για εγχώρια και διεθνή θέματα και προετοιμάζουν την πολιτική τους συνεργασία. Κατά μία εκδοχή τούς απασχολεί κυρίως η μετεκλογική συνεργασία, υπό το πρίσμα και της απλής αναλογικής με την οποία θα διεξαχθεί η προσεχής εκλογική αναμέτρηση.
Αυτή είναι μια τελευταία εξέλιξη, εν πολλοίς άγνωστη στο ευρύ κοινό και μη αξιολογημένη από τις πολιτικές δυνάμεις. Μπορεί η αξία της να είναι περιορισμένη, αλλά σε ένα δυναμικό πολιτικό περιβάλλον μπορεί να αποδειχθεί σημαντική. Σίγουρα πάντως θα απασχολήσει, αν δεν απασχολεί ήδη, τον κ. Μητσοτάκη και βεβαίως την κυρία Φώφη Γεννηματά, η οποία κινδυνεύει να βρεθεί κινούμενη εν μέσω Συμπληγάδων

Share.

Comments are closed.