Γιάννης Μαγκριώτης: Aυτοί και πολλοί άλλοι, είναι οι καρποί του κινήματος των “αγανακτισμένων”

0

Δέκα χρόνια μετά το τριμελές Εφετείο καταδίκασε τον Καμένο για συκοφαντική δυσφήμιση του Ανδρίκου Παπανδρέου, όμως η ζημιά στην χώρα, την οικονομία και την κοινωνία, έγινε, την ζούμε.
Ο Καμένος παλιότερα σε βιβλίο που είχε γράψει, κατήγγειλε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου και στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν σχέση με την 17 Νοέμβρη. Ήταν το βιβλίο για το οποίο ο Χουντικός Γεωργαλάς του ζητούσε να τον πληρώσει την συμμετοχή του στην συγγραφή του βιβλίου.
Το 2014 ως υπουργός της κυβέρνησης Σύριζα-Ανελ, διέψευσε ότι υποστήριξε κάτι τέτοιο, και τι έγινε, ο διχασμός και το μίσος είχε φυτευτεί.
Το 2010, μετά την υπογραφή του μνημονίου ξεκίνησε να χτίζει την νέα καριέρα του, ετοιμάζοντας το νέο κόμμα του, που στηρίχτηκε στην συκοφαντία και το ψέμα.
Η συκοφαντία και το ψέμα, ήταν το καύσιμο που μετέτρεψε την απογοήτευση του κόσμου σε οργή και μίσος.
Αυτήν την οργή και το μίσος εκμεταλλεύτηκε μαζί με μια ετερόκλητη πολιτική ομάδα, που τους ένωνε το πάθος για την εξουσία, και κέρδισαν.
Αυτός ο πολιτικός, ήταν και αρχηγός κόμματος, υπουργός Άμυνας της χώρας για 5 περίπου χρόνια.
Μεταξύ των στελεχών του με τις πιο αντιφατικές και ακραίες συμπεριφορές ήταν και η Ραχήλ Μακρή, η οποία ξεκίνησε από την ΝΔ, μεσουράνησε με τον Καμένο, μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ, έφυγε με την Κωσταντοπούλου αρχηγό, και αφού την κατήγγειλε, ανακοίνωσε και αυτή κόμμα.
Χθες ανακάλυψε Εβραϊκό έμβλημα στην μπλούζα της νοσηλεύτριας που έκανε πρώτη το εμβόλιο, λέγοντας πως αυτό αποκαλύπτει την συνομωσία των Εβραίων, μέσα από την πανδημία και το εμβόλιο να ελέγξουν τον πλανήτη.
Ναι, αυτοί και πολλοί άλλοι, είναι οι καρποί του κινήματος των “αγανακτισμένων”, μερικοί και πολύ χειρότεροι, για να μην αναφερθώ στην Χρυσή Αυγή.
Αυτά είναι τα βλαστάρια του νέου πολιτικού προσωπικού, που σάρωσε το παλιό προδοτικό, και ανέλαβε με την ψήφο του κόσμου να σώσουν την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία.

* Ο Γιάννης Μαγκριώτης είναι πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Κίνησης «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Πατήστε και δείτε όλα τα 208 προηγούμενα άρθρα του Γιάννη Μαγκριώτη

Share.

Comments are closed.