New York Post για τον Τραμπ: Σταμάτα την παράνοια

0

Η αμερικανική εφημερίδα New York Post, η οποία είχε ως γνωστόν κρατήσει, μέχρι σήμερα, θετική στάση απέναντι στον Τραμπ, για πρώτη φορά του επιτίθεται δριμύτατα και τον καλεί να σταματήσει να ισχυρίζεται ότι υπήρξε εκλογική νοθεία
Με κεντρικό τίτλο «Σταμάτα την παράνοια» αναφέρεται στις άστοχες προσπάθειές του να ανατρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα της 3ης Νοεμβρίου.
«Χάσατε τις εκλογές». «Καταλαβαίνουμε, κύριε Πρόεδρε, ότι είστε θυμωμένος που χάσατε. Αλλά εάν συνεχίσουμε αυτό το δρόμο, είναι καταστροφικό», υποστηρίζει το βασικό άρθρο της εφημερίδας.
Επίσης η «New York Post» τα βάζει και με την δικηγόρο του Τραμπ, Σίντνεϊ Πάουελ, στην οποία πρόσφατα απένειμε χάρη.
Η επικεφαλής δικηγόρος υπεράσπισης του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Μάικλ Φλιν, είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Τραμπ, ήταν αυτοί που τροφοδοτούσαν τις θεωρίες συνωμοσίας για τις αμερικανικές εκλογές.
«Η Σίντνεϊ Πάουελ είναι τρελό άτομο. Ο Μάικλ Φλιν υποδηλώνει ότι ο στρατιωτικός νόμος ισοδυναμεί με προδοσία. Είναι ντροπιαστικό», γράφει η συντακτική ομάδα της εφημερίδας.
«Είχατε κάθε δικαίωμα να κάνετε έρευνα για τις εκλογές. Αλλά ας είμαστε ξεκάθαροι: Αυτές οι προσπάθειες δεν κατέληξαν πουθενά», υποστηρίζει το επίμαχο άρθρο.

  • Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο της συντακτικής ομάδας, της ηλεκτρονικής έκδοσης αμερικανικής εφημερίδας New York Post με τίτλο «The Post says: Give it up, Mr. President – for your sake and the nation’s», στα αγγλικά, πατώντας ΕΔΩ
Share.

Comments are closed.