Κίνημα Αλλαγής: Επιλέγουμε αν ασχολούμαστε με τα «μεγάλα»… και όχι με την «κοκορομαχία» για την Πάρνηθα και το Σούνιο

0

Στο Κίνημα Αλλαγής υπάρχει ειλημμένη απόφαση, ώστε να μην ασχοληθούν τα στελέχη του μετην «κοκορομαχία», όπως την ονομάζουν, γύρω από τη βόλτα του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα και την μίσθωση εξοχικού από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ.
Φυσικά και εκτιμούν ότι ήταν λάθος να φωτογραφηθεί με πέντε άλλους συμπολίτες μας χωρίς μάσκα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πως είναι αδύνατον να μισθώνει κανείς ένα τέτοιο σπίτι με 500 ευρώ τον μήνα, όπως ο Αλέξης Τσίπρας, όμως έχουν επιλέξει να κρατήσουν αποστάσεις από το δικομματισμό που προσπαθούν να χτίσουν και ο οποίος θα θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο του Κινήματος Αλλαγής.
Στην πραγματικότητα, στο Κίνημα Αλλαγής επιλέγουν να συγκρουστούν με την κυβέρνηση για τα «μεγάλα», θεωρώντας ήσσονος σημασίας θέματα όπως η Πάρνηθα και το Σούνιο, ειδικά την ώρα που εξακολουθούν να πεθαίνουν περί τους 100 ανθρώπους την ημέρα από την πανδημία και ενώ βρισκόμαστε στην έκτη εβδομάδα καραντίνας. Παρ’ ότι αποδίδουν ευθύνη σε αμφότερους τους πολιτικούς τους αντιπάλους για τυχόν προκλητικές ενέργειές τους, εμμένουν στα «σημαντικά», ασκώντας σκληρή κριτική για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την πανδημία η κυβέρνηση, αλλά και για τα θέματα Οικονομίας και εν προκειμένω προϋπολογισμού τον οποίο θεωρούν αδύνατο να εκτελεστεί, τα εθνικά κ.ο.κ.
Επιπλέον στην Χαριλάου Τρικούπη είναι αποφασισμένοι να «σηκώσουν ψηλά» τα θέματα Δημοκρατίας που εκτιμούν ότι ανακύπτουν με σειρά πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, από το πρόσφατο νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, κυρίως δε από τον τρόπο με τον οποίο κινείται στα media, εξασφαλίζοντας σχεδόν την δική της μονοφωνία και πάντως πολύ μικρότερη εκπροσώπηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης από αυτή που τους αναλογεί στη βάση των εκλογικών τους ποσοστών. Αντιστοίχως, θέματα Δημοκρατίας εκτιμούν ότι ανακύπτουν ακόμα και από τη λειτουργία της Αστυνομίας, ή ακόμα και από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σε συγκεκριμένα θέματα το Κοινοβούλιο. Και έχουν βάλει σκοπό να τα αναδείξουν όλα…

Share.

Comments are closed.