Παύλος Γερουλάνος – Πολυτεχνείο: Θέμα δημοκρατίας όταν σε κάποιες περιπτώσεις επικαλείσαι την πανδημία και σε κάποιες όχι

0

Παρέμβαση για τον εορτασμό της φετινής επετείου του Πολυτεχνείου και όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα έκανε ο πρώην υπουργός και επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ» Παύλος Γερουλάνος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Παύλος Γερουλάνος γράφει για τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει τα μέτρα της κυβέρνησης για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, τονίζοντας ότι «ο μόνος τρόπος να είναι η κυβέρνηση αποτελεσματική στην μάχη με τον κορονοϊό είναι να εμπνεύσει σε όλους μας τις θυσίες, την υπευθυνότητα και την συνεργασία που μια τέτοια περίσταση απαιτεί». Θέτει μάλιστα ζήτημα πολιτικής υποκρισίας από τη μεριά της κυβέρνησης αναφέροντας: «Να πείσει όλους μας γιατί πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που κάναμε ότι κάναμε στο παρελθόν και να βρούμε τρόπους ώστε να πορευτούμε μαζί. Όπως τον τρόπο να τιμούμε τις γιορτές και τις επετείους μας έτσι ώστε να μη θέτουμε σε κίνδυνο τους γύρω μας. Όλοι μαζί, όλες μας τις επετείους. Και το Πολυτεχνείο στην Αθήνα και τον Άγιο Δημήτριο στην Θεσσαλονίκη».

Δείτε αναλυτικά ολόκληρη την ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου

Share.

Comments are closed.