Δήμος Βριλησσίων: Μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες – Συναλλαγές με τις Υπηρεσίες και τα Κ.Ε.Π.

0

Με δύο ανακοινώσεις του ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει τους κατοίκους σχετικά με τα Μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό, αλλά και για τον τρόπο που θα γίνονται οι συναλλαγές του κοινού με τις Υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και τα Κ.Ε.Π. λόγω COVID- 19.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

  1. Μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Δήμου Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει τους νόμιμους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία του covid-19, ότι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στο https://dt.govapp.gr/ προκειμένου να επωφεληθούν των ευνοϊκών μέτρων.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου τα μέτρα αφορούν:

  • Την απαλλαγή των επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του Covid-19 από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί.
  • Την απαλλαγή των επιχειρήσεων που διακόπτουν ή περιορίζουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του Covid-19 από τέλη κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί.

Η Δημοτική Αρχή Βριλησσίων παραμένει στην «πρώτη γραμμή» αντιμετώπισης της πανδημίας και με αίσθημα ευθύνης συνεχίζει με κάθε δυνατό τρόπο να στηρίζει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της πόλης.

  1. Συναλλαγές με τις Υπηρεσίες και τα Κ.Ε.Π. του Δήμου Βριλησσίων

Η Δημοτική Αρχή Βριλησσίων τηρώντας με συνέπεια το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του covid-19, ανακοινώνει ότι :

  • Η εξυπηρέτηση των δημοτών από τις Υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 213 2050500 και μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου [email protected], προκειμένου να υποβάλλουν τα αιτήματά τους.

Σε ειδικές και επείγουσες περιπτώσεις, όπου απαιτείται φυσική παρουσία, η εξυπηρέτηση θα γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και ραντεβού.

Ίδιος τρόπος λειτουργίας και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών

  • Σισμανογλείου 9, 15235 Βριλήσσια
    213.20.14.400 – 405
    fax 213.20.14.410
  • Αθ. Διάκου 14, 15235 Βριλήσσια
    210.81.03.022
  • [email protected]

Οι παραπάνω κανονισμοί ισχύουν έως την έκδοση νεότερης ανακοίνωσης.

Share.

Comments are closed.