Μιχάλης Καρχιμάκης*: Για να μην βγάζει γλώσσα ο κάθε Σταϊκούρας

0

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια για τη χρεοκοπία της χώρας, υπενθυμίζονταες με νόημα ότι «πολλοί όταν επικαλούνται την χρεοκοπία απέναντι στη δεξιά, ξεχνούν να αναφέρουν ποιος ήταν ο  πρωθυπουργός που πλήρωσε τα σπασμένα της συκοφαντίας»

Αναλυτικά το άρθρο του κ. Καρχιμάκη
Η επιμονή στην αλήθεια για το ποιος χρεοκόπησε την χώρα 2004-2009, έπρεπε να είναι ομόθυμα και καθημερινά  από όλους μας στην πολιτική ατζέντα.
Έπρεπε το 2020 να πει ο Σταϊκούρας στην Βουλή, ότι το ΠΑΣΟΚ έβαλε την χώρα στα μνημόνια και όχι η κυβέρνηση Καραμανλή, για να αντιδράσουμε;.
Μία χρεοκοπία που πιστοποίησαν και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο το 2014, για να θυμηθούμε και να αντιδράσουμε έντονα το 2020 για το τι έγινε.
Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν με ένα συκοφαντημένο ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν είχαμε όλοι μας ένα καθημερινό και όχι περιστασιακό, ενιαίο ομόθυμο  και πάνδημο μέτωπο απέναντι στην Δεξιά που χρεοκόπησε την χώρα;
Γιατί άραγε;
Γιατί να περάσει τόσος χρόνος, για να υπερασπιστούμε ορατά και αμείωτα την αλήθεια;
Αφήστε και το άλλο.
Που πολλοί όταν επικαλούνται την χρεοκοπία απέναντι στη δεξιά, ξεχνούν να αναφέρουν ποιος ήταν ο  πρωθυπουργός που πλήρωσε τα σπασμένα της συκοφαντίας.
Γιατί άραγε;

* Ο Μιχάλης Καρχιμάκης είναι πρώην Υπουργός και Βουλευτής και Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ καθώς και σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου. Διετέλεσε υπεύθυνος του Γραφείου Αλληλεγγύης και του Τομέα Τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ. Τώρα είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής

Πατήστε και δείτε τα 25 προηγούμενα άρθρα ή συνεντεύξεις του Μιχάλη Καρχιμάκη

Share.

Comments are closed.