Νέο πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν αρέσουμε, δεν εμπνέουμε, δεν φταίνε οι δημοσκόποι, ούτε τα ΜΜΕ» υποστηρίζει ο Κούλογλου

0

Εξακολουθεί να υπάρχει αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά τον Σταύρο Κοντονή, που κατέληξε στη διαγραφή του, έρχεται τώρα ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου με άρθρο του και αφήνει νέες αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος.
Σε άρθρο στην ιστοσελίδα tvxs.gr, με τίτλο «Πώς τα καταφέραμε σύντροφοι;» ο κ. Κούλογλου υποστηρίζει ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν οφείλεται ούτε στους δημοσκόπους, ούτε και στα ΜΜΕ αλλά στο γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει καταφέρει να διαμορφώσει μια νέα φυσιογνωμία και ένα πρόγραμμα που να μπορεί να εμπνεύσει τους πολίτες.
Παράλληλα, σημειώνει ότι είναι ευθύνη της ηγεσίας να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να επιτευχθεί μία «συντεταγμένη πορεία προς τα μπρος» και υπογραμμίζει ότι συχνά αβάσιμες καχυποψίες τρέφουν αντιπαλότητες και τον φαύλο κύκλο της εσωστρέφειας.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο κ. Κούλογλου είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το tvxs.gr «κόπηκε» από τις ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ λόγω άρθρου του που είχε επικρίνει τις αλλαγές στην ηγετική ομάδα του κόμματος.
Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιούνιο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε απειλήσει με παραίτηση από τη θέση του ευρωβουλευτή του κόμματος, λόγω της υπόθεσης Παπαδημούλη και τα πολλά διαμερίσματα που έχει αποκτήσει και ενοικίαζε σε ΜΚΟ, και τελικά μετά από συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα μεταπείστηκε να μην παραιτηθεί.

Share.

Comments are closed.