Χαλάνδρι σε Δράση: Θα μας βρίσκετε απέναντι

0

Με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Χαλάνδρι σε Δράση» ενημερώνει γιατί δεν ψήφισε την 4η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Χαλανδρίου

Αναλυτική η ανακοίνωση Συνδυασμού «Χαλάνδρι σε Δράση»
«Θα μας βρίσκετε απέναντι
Για μια ακόμη φορά δεχόμαστε τα πυρά του Δήμαρχου Χαλανδρίου. Το σημερινό του αφήγημα είναι να μας κατηγορεί με το γνωστό ύφος του επειδή δεν ψηφίσαμε την 4η αναμόρφωση του προϋπολογισμού. Ενός προϋπολογισμού που σημειωτέον έχουμε καταψηφίσει τόσο στην Οικονομική Επιτροπή όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δεν αντιλαμβανόμαστε ποια λογική επιτάσσει στην αντιπολίτευση να ακολουθεί τις επιλογές της Διοίκησης και όταν δεν το κάνει να βρίσκεται υπόλογη. 
Ας πάμε και στην ουσία να δούμε και τι δεν ψηφίσαμε, μεταξύ άλλων και για τα οποία ο Δήμαρχος σιώπησε:

  • Προμήθεια & τοποθέτηση Αστικού εξοπλισμού για την εφαρμογή  προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για εξυπηρέτηση των πεζών & των μετακινήσεων προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του COVID-19  81.474,20 
  • Προμήθεια αντιολισθηρών επιχρισμάτων & υλικών σήμανσης για την εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για ήπια μετακίνηση πεζών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του COVID-19   154.349,62€!!
  • Αμοιβές και έξοδα δικηγόρων 260.000€

Αυτά βέβαια αγνοούνται προφανώς στο προπαγανδιστικό Δελτίο Τύπου του Δήμαρχου. Αγνοούνται επίσης, η θέση που είχαμε στην Οικονομική Επιτροπή για το σύνολο της δαπάνης, όπως και οι επιφυλάξεις μας που εκφράστηκαν στην Επιτροπή Ποιότητας ζωής για την αναγκαιότητα της επιλογής αυτής, στις μέρες του covid-19.
Δήμαρχε… όσο συνεχίζετε να πορεύεστε με μεθόδους παραπληροφόρησης ή για την ακρίβεια επιλεκτικής διάχυσης πληροφορίας, θα μας βρίσκετε απέναντι. 
Όσο εξακολουθείτε να υποδύεστε τον ήρωα επαναστάτη, που ανακαλύπτει και αποκαλύπτει εχθρούς παντού, θα μας βρίσκετε απέναντι.
Όσο επιμένετε σε λογικές ή εμείς ή αυτοί θα μας βρίσκετε απέναντι. 
Να είστε λοιπόν πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σας.
Αντιληφθείτε ότι είστε Δήμαρχος Χαλανδρίου και όχι τρολ του διαδικτύου
..
Ο Συνδυασμός “Χαλάνδρι σε Δράση”»

Share.

Comments are closed.