Μιχάλης Καρχιμάκης*: Το ενδιαφέρον σας είναι φαντασιακό, υποκριτικό, επικοινωνιακό.

0

Ακόμα μια απόδειξη πως οποιαδήποτε «μέτρα» ανακούφισης λαμβάνει η κυβέρνηση είτε για τους πληγέντες του κορονοϊού είτε για τους πληγέντες από τον Ιανό, είναι προσχηματικά και υποκριτικά.
Την ώρα που καταστράφηκαν ανεπανόρθωτα ζωές και περιουσίες στην Καρδίτσα, την ώρα που το καθεστώς αποζημίωσης είναι μακράν υποδεέστερο της πραγματικής αποκατάστασης, δικαστικοί επιμελητές ανενόχλητοι επιδίδουν πράξεις κατάσχεσης και διαταγές πληρωμής στους πληγέντες κατοίκους της Καρδίτσας.
Αλήθεια πόσο δύσκολο ήταν να προβλέψει η Κυβέρνηση την αναστολή των υποχρεώσεων των ανθρώπων αυτών απέναντι σε κάθε οφειλέτη, για ένα εύλογο χρονικό διάστημα?
Γιατί τα αντανακλαστικά του κου Μητσοτάκη και των αρμοδίων Υπουργών του, είναι άμεσα μόνο όταν πρόκειται για την απαλλαγή μεγαλοφειλετών Τραπεζών και Δημοσίου και την ίδια στιγμή αδρανούν μπροστά στην πραγματική ανθρώπινη ανάγκη των εκατοντάδων επιχειρηματιών στην Καρδίτσα που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται για πάντα?
Αποκαλυφθήκατε.
Θα λογοδοτήσετε για το ατελείωτο φαντασιακό υποκριτικό και μόνο επικοινωνιακό σας ενδιαφέρον.

* Ο Μιχάλης Καρχιμάκης είναι πρώην Υπουργός και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καθώς και σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου. Διετέλεσε υπεύθυνος του Γραφείου Αλληλεγγύης και του Τομέα Τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ. Τώρα είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής

Πατήστε και δείτε τα 20προηγούμενα άρθρα ή συνεντεύξεις του Μιχάλη Καρχιμάκη

Share.

Comments are closed.