Πάτρα: Θετική στον κορονοϊό μητέρα παιδιού που στήριζε κατάληψη σχολείου κατά της μάσκας

0

«Άσχημη» απάντηση έδωσε η ζωή σε μητέρα μαθητή που έχει ταχθεί κατά της μάσκας. Η γυναίκα είχε προσέλθει και σε σχολείο προκειμένου να στηρίξει την κατάληψη κατά της μάσκας στην οποία όπως λένε οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας dete.gr, συμμετείχε και το παιδί της.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για υπάλληλο νοσοκομείου της Πάτρας η οποία υπεβλήθη σε τεστ για κορονοϊό (ήταν ασυμπτωματική) αλλά το αποτέλεσμα του τεστ βρήκε αφότου είχε πάει στο σχολείο, γεγονός που σήμανε συναγερμό και στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι να βγει το τεστ, στο οποίο υπεβλήθη αφότου επέστρεψε από άδεια στο πλαίσιο της διαδικασίας που ακολουθείται στα νοσηλευτικά ιδρύματα, είχε επαφές εντός του νοσοκομείου ακόμη και με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στη διοίκηση.
Τόσο οι επαφές εντός του νοσοκομείου όσο και οι επαφές στο σχολείο, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία.

Τι λένε οι μαθητές που κάνουν κατάληψη
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι μαθητές του σχολείου που προχώρησαν και σήμερα σε κατάληψη, οι καθηγητές δεν έκαναν καμία ενέργεια προκειμένου να προστατευτούν οι μαθητές. 

«Μία μητέρα που ήρθε να παραλάβει το παιδί της από το σχολείο, διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Οι καθηγητές του σχολείο αν και ήξεραν ότι είχαν έρθει σε επαφή μαζί της,  δεν έκαναν καμία ενέργεια για να μας προστατεύσουν. Δεν έμειναν σπίτι, ούτε έκαναν τεστ» λέει σε άλλη ιστοσελίδα, τη thebest.gr, μαθητής του σχολείου.

Τι ισχυρίζεται η μητέρα
Σύμφωνα με την παραπάνω ιστοσελίδα, η μητέρα που διαγνώστηκε με κορονοϊό διαψεύδει ότι αρνείται τη χρήση της μάσκας

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner